Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

Susedia potvrdzujú najslabší výkon vôbec: Aj tak vo svojom slote vyhrávajú

Aktuálne deviata séria komediálne stálice síce sa vysiela v druhom večernom slote, ich výkon je najnižší zo všetkých sezón, aj napriek tomu sú jednotkou na trhu. Pre Markízu je také Pyrrhovo víťazstvo.

29.03.2021 07:00
susedia, Foto:
Susedia aj v novom vysielacom slote dokážu byť jednotkou na trhu, ich výkon potvrdzuje konštantný pokles výkonnosti.
debata

Pred Susedmi sa vysiela megaúspešný Pán profesor s Tomášom Maštalírom, ktorý v komerčnej cieľovke uhráva vyše 12% sledovanosť a tým pádom vytvára pre komediálneho veterána mimoriadne silnú nábehovú krivku. Susedia sa v aktuálnej jarnej sezóne nevedia zaujať natoľko, aby si prebrali značnú časť divákov, ktorá sa nazhromaždila pri obrazovkách.

Ostatná epizóda Susedov v cieľovke 12 – 54 získala 6,3% sledovanosť s trhovým podielom 22,5%. Pán profesor uhral 12,6% a trhový podiel 31,8%. Rozdiel medzi dvoma seriálmi, ktoré sa vysielajú po sebe je teda značný. Aj napriek tomu boli Susedia jednoznačnou jednotkou na trhu v čase vysielania.

Pred dvoma týždňami si Susedia siahli na vlastné dno, keď vtedy vysielaná epizóda získala iba 5,8% a trhový podiel tesne nad hranicou 20%. Pre sitkom je táto televízna sezóna zlomová, keďže po prvýkrát sa vysielajú v druhom pásme.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #sledovanosť #susedia #oseriáloch #televízia Markíza