Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

Seriálová jar sa rozbieha na plné obrátky! Po dvoch rokoch sa vracia megahit

Televízny apríl bude v znamení veľkých seriálových návratov. Highlightom mesiaca je premiéra štvrtej série Príbehu služobníčky. A nielen to!

09.04.2021 07:00
príbeh služobníčky, manifest, fear the walking... Foto:
V apríli sa k divákom vrátia nové časti seriálových stálic.
debata

1. Príbeh služobníčky

Po takmer dvoch rokoch sa konečne vracia mrazivý seriálový hit. Koronakríza, ale aj kreatívne zmeny mali za následok, že sa tvorcom nepodarilo zrealizovať nakrúcanie a premiéru skôr. Doteraz bolo pravidlom, že sa stíhala jedna séria ročne. Návrat do Gileádu by mal byť opäť drsný a konečne sa začne revolúcia voči chorému režimu. Nové časti budú pripravené od 28. apríla. Dobrou správou je, že nové časti uvidia aj Slováci. Len pár hodín po americkej premiére budú k dispozícii na HBO GO.

2. Fear the Walking Dead

Šiesta séria prvého spin-off seriálu sa po niekoľkých mesiacoch vracia do vysielania, aby dopovedala aktuálne rozohraný príbeh. Televízia AMC spustí premiéry od 11. apríla.

3. Manifest

Najväčšia seriálová letecká záhada sa vracia na obrazovky. Ako inak s meškaním. Koronakríza tvrdo zasiahla aj do produkcie seriálu Manifest. Televízia NBC sa však podarilo postupne reštartovať nakrúcanie, aby nedočkaví fanúšikovia po dlhých mesiacoch čakania mohli ďalej rozmotávať tento komplikovaný príbeh. Tretia séria štartuje už 1. apríla.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #apríl #Fear the Walking Dead #Príbeh služobníčky #oseriáloch #Manifest #jar 2021