Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

Zásadný obrat v diváckej priazni: Akou cestou sa vydal Pán profesor?

Druhá séria markizáckeho seriálu Pán profesor uzatvára svoju prvú polovicu. Ako je na tom v diváckej priazni?

29.03.2021 07:00
pán profesor, tomáš maštalír, Foto:
Markizácky Pán profesor takmer prekonal svoj doterajší rekord. Druhá séria je pre televíziu megaúspechom.
debata

Odpoveď je jasná! Nepatrný pokles sledovanosti je zvrátený a pokračuje tak vo svojej hviezdnej jazde. Minulotýždňová epizóda opäť atakovala nové rekordy v rámci aktuálne vysielanej druhej série. Prekonanie úplného rekordu mu chýbal iba kúsok.

Premiérová časť s názvom Anorexia dosiahla v cieľovej skupine 12 – 54 v rámci doterajšej histórie seriálu 2. najvyšší rating 12,6% a rovnako aj 2. najlepší trhový podiel 31,8%. Medzitýždenne si tak Pán profesor polepšil o jeden ratingový bod a iba jedna desatina ratingu ho delila od doterajšieho rekordu.

Inkognito na Jojke zaznamenalo v rovnakej cieľovej skupine podiel na trhu 13,4% a film Deti na Jednotke RTVS podiel na trhu 5,7%.

Minulotýždňová epizóda prilákala k obrazovkám 533-tisíc divákov vo veku nad 12 rokov, čo je 2. najlepší výsledok od vlaňajšieho štartu seriálu. V porovnaní s minulým týždňom sa jeho sledovanosť zvýšila o 64-tisíc divákov.

V obchodne podstatnej cieľovej skupine 12–54 sa zároveň stal jednoznačne najsledovanejším programom dňa v rámci ponuky všetkých slovenských staníc.

Diváci sa vo veľkom vracajú aj k Oteckom. Podvečerný seriál v cieľovej skupine 12 – 54 dosiahol, pred týždňom, sledovanosť na úrovni 8,7% a trhový podiel 29,4%, pričom v rebríčku sledovanosti zo štvrtého miesta predstihol akékoľvek pondelkové programy konkurencie. Pri televíznych obrazovkách sedelo 450-tisíc divákov starších ako 12 rokov.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #sledovanosť #oseriáloch #Oteckovia #televízia Markíza #seriál Pán profesor