Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

Nádej ešte nezhasla! Lekársky svetový hit ešte nepozná verdikt o závere

Dlho sa o tom špekuluje, avšak lekárska dráma Grey's Anatomy (Klinika Grace) ešte nepozná definitívny verdikt o ukončení nakrúcania.

17.03.2021 07:00
ellen pompeo, klinika grace, grey´s anatomy, Foto:
Rozhodnutie o ukončení nakrúcanie ešte nepadlo.
debata

Je až neuveriteľné, že v súčasnej dobe, keď seriály sa „dožívajú“ čoraz menej sezón, tak sa práve Grey's Anatomy drží na vrchole rebríčkov sledovanosti už sedemnásť sezón. Diváci jednoducho milujú príbeh lekárov zo Seattlu a chcú stále nové časti. Príbeh nezastavila ani koronakríza, hoci aktuálna sezóna je poznačená pandémiou. Premiéra bola posunutá oproti štandardnému termínu a podľa všetkého sa podarí nakrútiť výrazne menej epizód, ako je zvykom, zrejme len 16, namiesto klasických 24. Tvorcovia sa, prirodzene, rozhodli zakomponovať túto krízu aj do samotného deja a poriadne pritvrdili, keď hlavnú postavu – Meredith Greyovú – v podaní herečky Ellen Pompeo vysunuli na hranicu smrti.

Kým hlavná hrdinka bojuje o život a jej stav sa nezlepšuje, do jej života na hranici života a smrti sa vracajú najdôležitejší ľudia jej života. O to viac sú diváci vydesení, že táto séria by mohla byť finálna. Hoci si to nikto nevie predstaviť. Po tých dlhých rokoch každý dúfa, že tento seriál sa rozlúči s divákmi s veľkou pompou a plnohodnotnou sériou. Avšak Ellen Pompeo s koncom 17. série vyprší opäť jej zmluva a televízia ABC rokuje o jej predĺžení. Vďaka ešte aktuálnemu kontraktu sa stala z Pompeovej najlepšie platená herečka. Za jednu sezónu zinkasovala 20 miliónov dolárov a navyše produkuje iné seriály.

Je teda jasné, že nová zmluva bude pekelne drahá. Dobrou správou je, že televízia je ochotná spraviť čokoľvek, aby jej najsledovanejší seriál neskončil. Tou zlou je, že dátum konca nakrúcania sa nezadržateľne blíži a verdikt stále nie je známy.

Iskričku nádeje v nedávnom interview vzniesla samotná hlavná hviezda seriálu, keď priznala, že nepadol definitívny verdikt. „Momentálne to riešime,“ znela jej odpoveď na otázku, či 17. séria bude bodka.

Podľa jej slov sú si všetci vedomí, že ak nastane ten moment, tak tento seriál musí skončiť veľkolepo a správne. A to nie je vôbec ľahká úloha po toľkých rokoch. Zostáva len dúfať, že obe strany sa dohodnú minimálne na 18. sezóne. Času veľa nezostáva.

Aktuálne sa 17. séria vrátila po trojmesačnej pauze opäť do vysielania, aby diváci videli druhú polovicu tejto sezóny.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Ellen Pompeo #oseriáloch