Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

Korona revolúciu proti totalite nezastaví! Utopický megahit sa konečne vracia

Trpezlivosť ruže prináša, pri koronakríze toto platí do bodky. Po takmer dvoch rokoch hlási návrat seriál Príbeh služobníčky (The Handmaid's Tale).

02.03.2021 07:00
príbeh služobníčky, the handmaids tale, Foto:
Cenami ovenčený Príbeh služobníčky sa vracia so štvrtou sériou.
debata (1)

Prípravy štvrtej série sa rozbehli na jar minulého roka, no veľmi rýchlo museli byť pozastavené. Pôvodné plány hovorili o reštarte nakrúcania počas leta. Streamovacia služba Hulu dúfala, že stihne pôvodne naplánovanú jesennú premiéru. Už i tak potrápila divákov dlhým čakaním na nové časti. Tretia séria sa končila v lete minulého roka.

Príbeh služobníčky je najúspešnejším seriálom streamovacej televízie Hulu, ktorá dáva tvorcom dostatočný priestor na tvorbu. Navyše tretia séria si zlízla poriadnu dávku kritiky za nie príliš svižný dej a aj preto vznikla idea oddialeného štartu štvrtej série. Preto sa 4. séria na nejaký čas odsunula, nikto vtedy netušil, že príde pandémia. Celé plány sa rozsypali. Výsledkom toho je, že seriál mal nútenú pauzu dva roky.

Dobrou správou je, že Hulu už medzičasom potvrdilo vznik aj piatej série. Keďže sa produkcie stačili už prispôsobiť novej situácii, takže táto séria by mala prísť skôr ako tá štvrtá. ˇ

Svetlo na konci tunela je už na dosah. Štvrtá séria má konečne stanovený dátum premiéry, diváci sa jej dočkajú 28. apríla a vonku je aj prvý trailer.

Nové epizódy sľubujú poriadnu drámu, začiatok revolúcie proti totalitnému Gileádu a na čelo sa postaví June (Elizabeth Moss).

© Autorské práva vyhradené

1 debata chyba
Viac na túto tému: #Elizabeth Moss #Príbeh služobníčky #oseriáloch #The Handmaid´s Tale #koronavírus