Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

Markizácky seriál tesne pred finále: Pád diváckej priazne je zastavený, ale...

Televízia Markíza už vo štvrtok večer ukončí vysielanie prvej série svojej jedinej seriálovej novinky pre tento rok - Najhorší týždeň môjho života. Dobrou správou je, že druhá séria je potvrdená. Hlavné postavy sa tak dočkajú pokračovania ich príbehu v čase, keď sa im narodí prvé dieťa.

25.02.2021 07:00
najhorší týždeň môjho života, Foto:
Markizácky Najhorší týždeň môjho života smeruje do svojho finále.
debata

Správa o ďalšom nakrúcaní prišla pár dní po značnom prepade sledovanosti. Kým prvých päť častí sa držalo stabilne nad hranicou 400-tisíc divákov, šiesta časť ju poriadne podliezla. Výkon seriálu sa takisto prepadol v komerčnej cieľovke pod 8% ratingov a 20% podiel na trhu. Siedma epizóda vysielaná minulý štvrtok tento nepríjemný pokles zastavila a čiastočne ho zvrátila.

Avšak k štandardným hodnotám prvých piatich epizód sa tá siedma nevyšplhala. Tesne minula aj hranicu na prekročenie stabilnej diváckej základne. Celkovo si túto časť pozrelo 396-tisíc divákov, čo je medzitýždenný nárast o 34-tisíc.

V komerčnej cieľovke 12 – 54 sa Najhorší týždeň prehupol tesne nad hranicu 8-percentnej sledovanosti a 20,5% podielu na trhu. Komediálny seriál má vo štvrtok večer na programe svoju poslednú ôsmu epizódu. V porovnaní so seriálovou novinkou Jojky – seriálom Bodka, tak Najhorší týždeň uspel na celej čiare, aj napriek poklesom.

Jojku nepotešil výkon tretej série Nového života. Štvrtková epizóda klesla na svoje absolútne minimum v rámci aktuálnej sezóny. Pri obrazovkách sedelo čosi viac ako 250-tisíc divákov, trhový podiel bol na úrovni iba 10%. Nový život pritom aktuálne sleduje viac ako 300-tisícové publikum.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #sledovanosť #televízia JOJ #oseriáloch #televízia Markíza #seriál Nový život #seriál Najhorší týždeň môjho života