Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

Triumfálny návrat na obrazovky! Markizácka novinka si musela počkať až rok

Minuloročná jar bola mimoriadne turbulentná. Svet zachvátila pandémia a na niekoľko mesiacov sa do slepej uličky dostali aj samotné televízie. Obeťami sa stali premiérové programy, ktoré sa razom dostali stopku.

16.02.2021 07:00
červené pásky Foto:
Červené pásky čaká po roku reštart vysielania.
debata

Takto pred rokom mali mať veľkolepú premiéru dva nové markizácke seriály – Pán profesor a Červené pásky. Oba seriály vtedy „stihli“ odvysielať tri, respektíve dve časti. Kým prvý menovaný dostal šancu na reštart počas minuloročnej jesene a naplno uspel, Červené pásky si museli na svoju druhú premiéru počkať poriadne dlho. Presne do roka a do dňa Markíza avizuje ich veľký návrat na obrazovky.

Dojemný seriál tak dostane šancu ukázať svoju silu od utorka, 2. marca. Televízia tak pokračuje v žánrovom rozdelení jednotlivých dní. Kým pondelky a štvrtky sú komediálne. Utorky dlhodobo patria lekárskym drámam. Ostatné sezóny utorky patrili Sestričkám, teraz pribúdajú Červené pásky.

Televízia avizuje, že seriál začne vysielať opäť od prvej epizódy. Predsa len, rok je veľmi dlhý čas, aby si diváci pamätali udalosti z prvých dvoch častí odvysielaných minulý rok. Tie dokázali už vtedy zaujať. Premiéru prvej časti si minulý rok pozrelo 358-tisíc divákov, druhú časť 363-tisíc divákov.

Hlavné postavy zo seriálu Červené pásky Fotogaléria - 7 fotiek Všetky fotky
Herec Jakub Švec ako Leo v markizáckom seriáli...

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #oseriáloch #televízia Markíza #seriál Červené pásky