Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

Vitajte späť v škole! Markíza vracia do vysielania svoj minuloročný megahit

Už iba pár týždňov zostáva do štartu jarnej televíznej sezóny. Diváci sa môžu tešiť na nadupanú televíznu ponuku. Na obrazovky trhového lídra sa po niekoľkomesačnej pauze vracia aj mimoriadne obľúbený Pán profesor s úplne novou sériou. Pôvodne sa očakávalo, že si Markíza podrží nové časti až do jesene.

15.02.2021 07:00
pán profesor 2, gabika marcinková, tomáš maštalír, Foto:
Vlaňajší jesenný seriálový megahit sa vracia. Pán profesor mieri na obrazovky Markízy s druhou sériou.
debata

Opak je pravdou a Pán profesor hlási svoj veľkolepý návrat už začiatkom marca. Druhá séria štartuje už v pondelok, 1. marca a pripravených je ďalších desať epizód. Seriál sa pritom vysielal počas minuloročnej jesene a spôsobil doslova ošiaľ medzi divákmi. Sledovanosť rapídne rástla z týždňa na týždeň a stal sa najúspešnejšou novinkou roka 2020.

Pán profesor si uzurpoval pondelkový slot, v ktorom plnohodnotne nahradil Susedov, ich sledovanosť už skôr stagnovala. Nový svieži a najmä moderný formát dokázal vyťažiť z hlavného vysielacieho času maximum.

Samotné finále prvej série si v novembri pozrelo rekordných 546-tisíc divákov vo veku nad 12 rokov. Dá sa teda predpokladať, že Pán profesor v plnej miere nadviaže na nedávne úspechy a skorý návrat na obrazovky zabezpečí Markíze opäť vysoko nadpriemerný ohlas divákov. Pozrite si prvé zábery z druhej série Pána profesora!

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Tomáš Maštalír #Gabika Marcinková #oseriáloch #televízia Markíza #seriál Pán profesor