Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

Neustály pokles: Diváci aj tak rozhodli, že víťazný seriál má Markíza

Začiatkom januára obe komerčné televízie ponúkli divákom dva nové komediálne seriály. Po mesiaci vo vysielaní je jasné, kto vyhral. Najhorší týždeň môjho života z tohto súboja vychádza víťazne.

04.02.2021 07:00
debata
Markizácky Najhorší týždeň môjho života je... Foto: TV Markíza
najhorší týždeň môjho života, Markizácky Najhorší týždeň môjho života je stále jednotkou na trhu v čase vysielania.

Hoci treba pripomenúť, že sledovanosť z týždňa na týždeň klesá, no nie tak dramaticky ako jojkárska Bodka. Navyše Markíza si stále udržuje silnú pozíciu jednotky na trhu v čase vysielania. Minulotýždňová, už štvrtá epizóda, opäť o čosi klesla, no voči konkurencii bola nemilosrdná.

Najhorší týždeň môjho života v cieľovej skupine 12 – 54 dosiahol rating 9% a trhový podiel 21,3%. Konkurenčné programy v rovnakej cieľovej skupine zaostali, seriál Nový život zaznamenal na Jojke podiel na trhu 12,7% a relácia Zlaté časy na Jednotke RTVS podiel na trhu 7,8%. Celkovo si obrazovkách sedelo 400-tisíc divákov. Za mesiac vo vysielaní stratil Najhorší týždeň môjho života 162-tisíc divákov.

Takto pred týždňom Oteckovia cieľovej skupine 12 – 54 zaznamenali rating 9,1% ako aj trhový podiel 27,2%. Ďalšie osudy štvorice najobľúbenejších slovenských oteckov si vychutnalo 434-tisíc divákov starších ako 12 rokov.

Rekordným ratingom 2,3% a rovnako aj najlepším trhovým podielom 5,8% v cieľovej skupine 12 – 54 sa môže pochváliť aj druhá epizóda úspešného podvečerného seriálu Chicago Med. Zaujímavé osudy lekárov z chicagskej nemocnice a ich pacientov oslovili taktiež rekordných 124-tisíc divákov starších ako 12 rokov.

Postavy zo seriálu Najhorší týždeň môjho života Fotogaléria - 11 fotiek Všetky fotky
Zdena Studenková v seriáli Najhorší týždeň...

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #oseriáloch #Oteckovia #televízia Markíza #seriál Najhorší týždeň môjho života