Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

Nový život na Jojke chytil druhý dych a vystrelil nahor. Vďaka oslabenej Markíze

Minulý týždeň televízia Joj spustila vysielanie tretej série seriálu Nový život. Premiéra nových častí sa kvôli pandémii posunula o týždeň.

25.01.2021 07:00
alexander bárta, helena krajčiová, milo kráľ,... Foto:
Alexander Bárta, Helena Krajčiová a Milo Kráľ v seriáli Nový život.
debata

Pôvodne nová sezóna mala odštartovať už 12. januára, pred Vianocami sa však na nakrúcaní objavilo podozrenie na nákazu a tak štáb musel prejsť testami a produkcia sa zastavila. Pokračovanie osudov obľúbených hrdinov sa teda nestihlo pripraviť včas.

Prvá séria Nového života bola veľkým hitom, seriál štartoval vysoko nad hranicou 500-tisíc divákov, postupne sa sledovanosť ustálila okolo 400-tisícového publika. Druhá séria, ktorá sa vysielala počas pandémie však zaznamenala prudký prepad sledovanosti. V prvých týždňoch počas minuloročnej jesene zmizla aj polovica divákov. Výrazné zotavenie sledovanosti druhej série sa nedostavil. Pritom Jojka nabehla na vysielanie už iba dvoch častí za týždeň, namiesto troch. Nový život počas utorkov nedokázal konkurovať markizáckym Sestričkám, ktoré valcovali.

O nič lepšie to nebolo ani počas štvrtkov, televízia však mala so svojim seriálom trpezlivosť a trpezlivo vyčkávala. Oplatilo sa!

Tretia séria Nového života však profituje z oslabenej Markízy, ktorá počas utorka vysiela českú verziu Zámeny manželiek v premiére, nasleduje repríza druhej série Sestričiek. Obe relácie však dosahujú priemerné, až podpriemerné výsledky. Karta sa teda obrátila a navrch má teraz Jojka. Markíza sa však snaží zachovať návyk divákov na „lekársky“ utorok, keďže na jar sa v tomto slote objavia Červené pásky, tie čaká reštart vysielanie. A napokon na jeseň štvrtá séria Sestričiek.

Prvú časť tretej série Nového života si pozrelo 335-tisíc divákov s vyše 14% podielom na trhu. Nárast divákov je teda značný a seriál chytil druhý dych.

Seriál Nový život Fotogaléria - 15 fotiek Všetky fotky
Simona Kollárová, Alexander Bárta a Henrieta...

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #televízia JOJ #oseriáloch #seriál Nový život