Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

Návrat Sexu v meste je horúcim artiklom: Milióny dolárov a preobsadenie postavy

Január si pre sebe ukradol Sex v meste. Hoci mnohí už nedúfali, že sa raz seriál nejakým spôsobom vráti, teraz je všetko inak. Nadšenie, ktoré oznámenie HBO Max sa dá prirovnať k šialenstvu a Sex v meste je opäť stredom pozornosti ako kedysi, keď bol na vrchole.

23.06.2021 07:00
sex v meste, Foto:
Veľká dilema je vyriešená. Postava Samanthy sa nebude preobsadzovať.
debata

Roky sa hovorilo o tom, že svetlo sveta by mal uzrieť ešte tretí film, ktorý by mal príbeh štvorice nerozlučných priateliek uzavrieť. Nikdy sa tak nestalo kvôli konfliktu medzi Sarah Jessicou Parker (Carrie) a Kim Cattrall (Samantha), druhá menovaná sa odmietla postaviť pred kamerou s prvou menovanou. A tak plánovaný príbeh zostal len na úrovni scenára. Tento rok sa objavili dohady o tom, že by predsalen mohol vzniknúť. Aj bez Cattrall.

„Nový“ Sex v meste s podtitulom And Just Like That bude len o Carrie, Charlotte a Mirande. Všetky zostávajúce herečky už kývli na ponuku a nevedia sa dočkať nakrúcania, kamery sa rozbehajú v týchto dňoch, takže projekt je zo scenáristického hľadiska hotový. Akousi hovorkyňou sa stala Sarah Jessica Parker (Carrie), ktorá Sex v meste producentsky zastrešuje.

tvoja mini tvár znie povedome, Čítajte aj Po obrovskom úspechu príde pokračovanie! Markíza chce nájsť nové hviezdy

Prináša vždy aktuálne reakcie, na udalosti, ktoré hýbu seriálovým svetom. Mnohí sa nevedia zmieriť s tým, že viac neuvidia Samanthu, ktorá bola korením tohto seriálu. Už teraz je jasné, že Samantha sa nebude preobsadzovať. Štvrtou postavou by mal byť samotný New York, ktorý bol a bude neodmysliteľnou kulisou už pôvodného seriálu. Nová kapitola sa zameria síce na zostávajúce tri nerozlučné kamarátky v čase, keď majú po päťdesiatke, no život im pripraví nové prekvapenia.

Nateraz sa špekuluje, ako sa vysvetlí na začiatku seriálu absencia Samanthy. Hovorí sa o tragickej bodke, keďže v šiestej sérii bojovala s rakovinou a práve túto dejovú linku by mohli tvorcovia oprášiť. To isté platí aj ďalšiu postavu – Pána Božského, životnú lásku a manžela Carrie. O jeho tragickom konci sa šepkalo v prípade tretieho filmu. Chris Noth nebol nadšený z účasti v záverečnom filme a tak údajne mal zomrieť na infarkt a pre Carrie by sa otvorila úplne nová životná kapitola.

susedia, Čítajte aj Susedia majú naďalej smolu: Toto je dôvod obrovského diváckeho nezáujmu

Napokon Chris Noth prikývol na účasť v tomto projekte a objaví sa tak po boku svojej seriálovej manželky. A to nie je všetko. Vráti sa aj seriálový manžel Mirandy – Steve, nebude chýbať gay pár Anthony a Stanford. Keď sa „nový“ Sex v meste objaví na obrazovkách, bude vyzerať veľmi povedome!

Každopádne návrat tria herečiek bude výnosný biznis. Každá by mala inkasovať prinajmenšom milión dolárov za 30 minútovú epizódu. Za celé nakrúcanie si každá teda odnesie desať miliónov dolárov.

Ak všetko pôjde dobre, nový Sex v meste by mohli diváci vidieť už koncom tohto roka.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa SJP (@sarahjessicaparker)

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Sarah Jessica Parker #Sex v meste #Kim Cattrall #oseriáloch