Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

Sex v meste nie je mŕtvy! Vráti sa v podobe, ktorú si len málokto vie predstaviť

Záver roka 2020 priniesol do sveta seriálov doslova bombastickú správu! Legendárny Sex v meste by sa mal vrátiť a to v plnej paráde.

15.01.2021 07:00
sex v meste, sarah jessica parker, Foto:
Návrat Sexu v meste je na spadnutie!
debata

Roky sa hovorilo o tom, že svetlo sveta by mal uzrieť ešte tretí film, ktorý by mal príbeh štvorice nerozlučných priateliek uzavrieť. Nikdy sa tak nestalo kvôli konfliktu medzi Sarah Jessicou Parker (Carrie) a Kim Cattrall (Samantha), druhá menovaná sa odmietla postaviť pred kamerou s prvou menovanou. A tak plánovaný príbeh zostal skrytý v zásuvke. Tento rok sa objavili dohady o tom, že by predsalen mohol vzniknúť. Aj bez Cattrall. Samantha mala dokonca dostať novú tvár a koketovali sa s myšlienkou preobsadiť herečku, v hre dokonca bola Sharon Stone!

Trailer k prvému samostatnému filmu.

Fanúšikovia kultového seriálu sa len prizerali, asi len málokto si vie predstaviť Sex v meste bez Samanthy, ktorá dodávala príbehu potrebnú šťavu a energiu. Neopakovateľný prejav Kim Cattrall sa nedá nahradiť. Lenže, ako to býva v Hollywoode zvykom, všetko sa dá!

A zrejme sa tak aj stane. Streamovacia platforma HBO Max chce, aby sa hrdinky vrátili do New Yorku a fanúšikovia dostali to, po čom roky volajú. Sex v meste by sa mal vrátiť domov, teda na HBO, kde sa pôvodný seriál počas šiestich sezón vysielal. Ak sa všetko podarí, tak svet dostane omnoho viac ako film. Rovno celú špeciálnu minisériu! Je to v tom však háčik. Kim Cattrall zázračne nezmenila názor. Práve naopak, len utvrdila všetkých, že Samanthou už nikdy nebude.

Diváci si budú musieť zvyknúť na novú podobu... Foto: HBO
sex v meste, Diváci si budú musieť zvyknúť na novú podobu Sexu v meste. Bude len o trojici kamarátiek.

To však nezhatí plány pôvodných tvorcov konečne zrealizovať ideu vdýchnuť Sexu v meste niekoľký dych za sebou. Budete si vedieť predstaviť už len známu trojicu na obrazovkách? Nie? Budete musieť! „Nový“ Sex v meste bude len o Carrie, Charlotte a Mirande. Údajne všetky herečky už kývli na ponuku a nevedia sa dočkať nakrúcania. Teraz sa musí pripraviť príbeh, ktorý vysvetlí absenciu Samanthy a najmä dokáže priniesť dostatočne silné zápletky pre, v podstate, plnohodnotnú siedmu sériu.

Ak všetko pôjde dobre, premiéra by sa mohla podariť ešte koncom tohto roka. Sex v meste má za sebou šesť sérii a dva samostatné filmy.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Sarah Jessica Parker #Sex v meste #oseriáloch #HBO Max #2021