Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

Úžasné seriálové chuťovky sa rútia: Aj tieto veľké hity uvidíte v roku 2021

Tento rok bude jednoducho seriálovo epický! Najbližšie týždne a mesiace prinesú premiéry veľkých hitov.

09.02.2021 07:00
loki, great, dead to me, Foto:
Zostáva len dúfať, že rok 2021 sa už poriadne rozbehne a prinesie viaceré seriálové premiéry.
debata

1. Gossip Girl

Nová streamovacia platforma HBO Max čoskoro prinesie novú verziu kultového seriálu Gossip Girl. Diváci sa vrátia na staré známe miesta, avšak s novými postavami. Seriál mal mať premiéru ešte minulý rok, pre pandémiu sa nepodarilo včas dokončiť produkciu.

2. And Just Like That…

Fanúšikovia Sexu v meste oslavujú už niekoľko týždňov, HBO Max potvrdila desaťdielnu minisériu a konečne sa ukáže pokračovanie osudov, už však, iba trojice nerozlučných priateliek. Samantha je mimo hry. Nakrúcanie nového Sexu v meste s podtitulom …And Just Like That sa začne už v najbližších týždňoch. Ak všetko pôjde dobre, premiéra by sa mohla stihnúť do konca roka.

3. Sex Education

Rovnako ako drvivá väčšia seriálov, tak aj britský hit Netflixu nabral zdržanie kvôli koronavírusu. Avšak tretia séria je nakrútená a streamovací gigant potvrdil premiéru počas tohto roka. Diváci preto netrpezlivo vyčkávajú, či to bude skôr alebo neskôr.

4. Star Trek: Picard

Minulý rok prvá séria priniesla skôr rozporuplné reakcie, avšak prítomnosť ikonického Patricka Stewarta ako Picarda vyvážila všetky nedostatky. Zostáva len dúfať, že premiéra sa tento rok stihne!

5. Dead to Me (Smrť nás spojí)

Čierna komédia plná sarkazmu a irónie dôjde k svojmu koncu už tento rok. Netflix však túto správu avizoval už skôr, takže rozlúčka dostane adekvátny koniec.

6. The Great (Veľká)

Minulý rok táto paródia na historické udalosti a život Kataríny Veľkej spôsobila doslova ošiaľ. Skvelý príbeh, skvelé obsadenie a nenormálne dobrý humor. Druhá séria sa už nakrúca a je veľká nádej, že sa stihne premiéra koncom roka.

7. Emily in Paris

Tento seriál Netflixu sa stal hitom z večera do rána a asi len málokto čakal, že sa to naozaj stane. Stalo sa. Nenáročná oddychovka uchvátila v apríli sa štáb opäť vydá do Paríža, aby nakrútil ďalšiu desiatku epizód. Premiéra by mohla byť na jeseň.

8. Loki

Tretí hraný Marvel seriál, ktorý bude priamo prepojený s filmovým univerzom. Od januára je vonku Wandavision, pri ktorom sa tají dych. V marci príde The Falcon and the Winter Soldier a ďalšie chuťovky sa nakrúcajú.

9. Killing Eve (Na muške)

Netrpezlivo sa očakáva aj štvrtá séria hitu Killing Eve. Minuloročná trojka zinkasovala, po prvýkrát, tvrdú kritiku a bude preto zaujímavé sledovať, ako sa s ňou seriál vysporiada v ďalších častiach.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Gossip Girl #Sex v meste #Loki #oseriáloch #Sex Education #Star Trek: Picard #The Great #Emily in Paris