Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

To bude kopec zmien! Nový život v tretej sérii predvedie poriadne dejové zvraty

Televízia JOJ neotáľala s návratom svojho rodinného seriálu príliš dlho. Po necelom mesiaci sa vracia na obrazovky s treťou sériou. A tvorcovia si opäť pripravili pre divákov kopec noviniek, zvratov a zaujímavých výziev, ktoré budú musieť jednotlivé postavy prekonať. Máme prvé informácie o novej sérii, ktorá štartuje 12. januára o 20:35.

19.01.2021 07:00
nový život, Foto:
Helena Krajčiová a Alexander Bárta v tretej sérii Nového života.
debata

Hlavným hrdinom sa život obrátil hore nohami. Lucia porodila bábätko a Paľo sa stáva otcom. Spočiatku si myslí, že je originálny otec, ktorý všetko, čo s prvou dcérou Leou nezvládol, hravo zvládne s malinkou Paulínkou. V súboji s plienkami a potrebami dieťaťa však nie je sám. Po boku mu verne stojí biologický otec Paulínky Evald a kamaráti, vždy ochotní poradiť. Lucia sa ocitá v popôrodnej depresii a všemožne sa ju snaží zvládnuť. Niekedy volí svojský spôsob a naráža na prekážky, ktoré vôbec nie je jednoduché prekonať.

Rovnako dynamické a plné zvratov sú aj osudy ostatných postáv. Lea Cviklová, Paľova dcéra, bude naďalej zažívať peripetie s Mirom, s ktorým začala chodiť už v druhej sérii. Svojská Lea bude mať v tretej sérii o zábavu postarané, čaká ju totiž prekvapivý zvrat v živote a veľmi nečakaný vzťah.

Zachránia rodinu?

Dušan sa po partnerskej kríze znova učí žiť s manželkou Alenou a obaja sa vzájomne snažia prekonať minulosť. Ich syn Tomáš sa zatiaľ venuje svojej temperamentnej priateľke Vanese, no ich rozdielne povahy znamenajú veľkú skúšku Tomášovej trpezlivosti.

V predchádzajúcich dieloch a rozpadol vzťah Fedora a Stely, Tomášových starých rodičov. Fedor, dôstojný pán v rokoch, chodí so stredoškolskou profesorkou Medveckou, tej však začínajú ohlušujúco tikať biologické hodiny. Fedor sa k tomu snaží postaviť ako chlap, aj keď dieťa je to posledné, po čom vo svojom veku túži. Stela sa naďalej stretáva s Vietnamcom Taom Nguyenom a snaží sa zblížiť s jeho rodinou, čo prináša svojské, najmä kultúrne problémy.

Štartuje tretia séria Nového života na Jojke Fotogaléria - 5 fotiek Všetky fotky
Helena Krajčiová v tretej sérii Nového života.

Nepríjemný návrat z minulosti

Bývalý boxer Loho a lekárka Darinka sa zo všetkých síl venujú adoptívnej dcérke, s ktorou im do života vstúpi aj jej dospelý a neprispôsobivý brat Števo. Vandu s Evaldom okrem novonarodenej Evaldovej dcérky Paulínky zamestnávajú aj nečakané problémy s Derekom, bývalým Vandiným frajerom. Práve sa vrátil z basy a nárokuje si späť na svoju milovanú Vandu. A verný svojej povesti sa neštíti využiť mafiánske praktiky.

K tomu všetkému patrí stredná škola plná svojhlavých a unavených študentov, ktorí potrebujú prežiť svoj predposledný školský rok.

Firmu Nový život, ktorá prosperuje a snaží sa pomáhať mnohým skrachovaným existenciám. Aj keď niekedy je otázne, na ktorej strane tie skrachované existencia stoja. Firmu založili v druhej sérii Ewald, Paľo Cvikla, Rudo Kapusta a Lucia Pálfyová. Súčasťou firmy je aj boxer Loho. Práve oni stále pomáhajú športovcom spamätať sa a zaradiť sa do bežného života. Občas im pri tom bude asistovať aj malá Paulínka.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #televízia JOJ #seriál Nový život #2021