Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

Predčasný vianočný darček od Jojky: Takto ste Nový život ešte nevideli!

Vzhľadom na tohtoročnú komplikovanú situáciu v produkcii seriálov nebolo v mnohých prípadoch možné pripraviť špeciálne časti. Jojke sa to však podarilo! Diváci sa dočkajú vianočnej časti, v ktorej sa postavy predstavia v nezvyklej vizuálnej podobe.

17.12.2020 07:00
nový život, Foto:
Diváci Jojky sa môžu tešiť na retro vianočnú epizódu, už vo štvrtok 17. decembra.
debata

Kedysi pred Vianocami si televízie pripravili rôzne špeciály, kultové sú vianočné a silvestrovské časti Susedov alebo Oteckov. Najkrajšie sviatky v roku sa s veľkou slávou oslavovali aj v Paneláku. Avšak časy sa menia a tento rok možným snahám o prinavrátenie špeciálnych časti dala ranu pandémia.

Ako jediný seriál umocní atmosféru jojkársky Nový život, ten sa rozlúči s divákmi rozlúči vo štvrtok, 17. decembra. Nemusia však vešať hlavu, tretia séria je istá a mala byť sa objaviť v priebehu januára. Štvrtkový program bude naozaj bohatý, keďže od 20:35 pôjde finále druhej série a po ňom o 21:30 Jojka uvedie spomínanú špeciálnu vianočnú epizódu.

Tvorcovia si pre divákov pripravili naozaj kurióznu epizódu. Bude totiž retro! Dej sa vo vianočnej časti posunie o 16 rokov späť, do čias, keď hlavné postavy boli ešte mladí dospeláci. Pred maskérmi stála neľahká úloha, zamaskovať Alexandara Bártu, Mila Kráľa a Helenu Krajčiovú tak, aby vyzerali dôveryhodne. Ďalšou dilemou bolo nájsť vhodné lokácie na nakrúcanie. Vianoce sa totiž nakrúcali s poriadne veľkým predstihom. Už na konci septembra, teda v čase, keď počasie ešte evokovalo leto a od zimy malo na míle ďaleko.

Štáb však všetko zvládol, hoci to nebolo vôbec ľahké. Maskéri sa inšpirovali samotnými hercami a ich fotkami spred 20 rokov a konečný styling tomu prispôsobili. Milo Kráľ sa dočkal úplne nového strihu, Alexandrovi Bártovi prischol účes „na Jágra“. Divákov prekvapí aj nevšedný zovňajšok Heleny Krajčiovej.

Vianočný retro Nový život Fotogaléria - 6 fotiek Všetky fotky
Diváci Jojky sa môžu tešiť na retro vianočnú...

O čom bude vianočná epizóda? Lucia s Paľom sa tešia z narodenia bábätka. Lucia si spomenie na Vianoce pred 16-imi rokmi. Jej a Paľove spomienky sa trochu líšia. Spolu s nimi sa prenesieme do roku 2004 a uvidíme, že naši obľúbení hrdinovia sa za tie roky vôbec nezmenili.

Lea sa práve narodila, Paľo hráva v Taliansku druhú ligu a po návrate domov na sviatky má len jednu úlohu – kúpiť kapra. Ale to by nebol Paľo, keby sa vianočná večera nekonala za sťažených podmienok. Na pomoc pri hľadaní kapra si zavolá Dušana, ktorý sa práve chystá na večeru u Aleny doma. No keďže je pri stole aj Alenin vtedajší frajer, ide radšej loviť ryby s Paľom. Komplikovaný lov na kapra ich privedie až za mreže, odkiaľ ich vyslobodí ich dobrá kamoška Lucia. A to nebude to posledné, s čím im tie Vianoce pomôže.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Vianoce #2020 #televízia JOJ #oseriáloch #seriál Nový život #Vianoce 2020