Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

O nové série hitov neprídete! Tieto zahraničné seriály uvidíte na Jojke v roku 2021

JOJ Group mieni výrazne posilniť svoje portfólio domácej tvorby v roku 2021, avšak nerezignovala ani na nákup obľúbených zahraničných seriálov. Diváci sa môžu tešiť na najmä pokračovania a nové série tých najväčších hitov na jej staniciach JOJ, Plus a Wau.

14.01.2021 07:00
resident, 911, next, joj, Foto:
Diváci JOJ Group nemusia mať obavy. V roku 2021 neprídu o nové série svojich obľúbených zahraničných seriálov.
debata

1. The Resident

Doktori úradujú na stanici Wau s veľkým úspechom už niekoľko sezón. Za sebou už majú tri série a v USA štartuje najnovšia 4. sezóna. Slováci sa nemusia báť, čoskoro ju uvidia.

2. 9–1–1

Akčný seriál o záchranných zložkách v Los Angeles chytil Slovákov za srdce. Práve tento seriál, ako jeden z mála, dokázal výrazne zamávať sledovanosťou na priamo na Jojke. Tretia séria bola doslova hitom leta 2020. Štvrtá séria štartuje v Spojených štátoch začiatkom januára a dá sa očakávať, že v lete dorazí opäť na Slovensko.

3. 9–1–1: Texas

Slovákom zachutil aj prvý spin-off seriál, ktorý sa im predstavil iba v lete 2020. Nový tím, nové tváre, nové mesto, no stále veľká akcia. To sa našincom páči a preto aj tento seriál sa dočkal úspechu na Slovensku. Druhú sériu takisto uvidia, zrejme v lete opäť na Jojke.

4. Filthy Rich

Tento seriál mal mať úspech, tvorcovia namiešali humor, peniaze, intrigy, hádky a Kim Cattrall zo Sexu v meste k tomu. Lenže v USA po jednej sérii sa skončil. Dôvod? Nízka sledovanosť. Aj napriek tomu, Slováci budú mať možnosť posúdiť kvalitu. Uvedie ho menšia stanica WAU.

5. neXt

Rovnaký osud čakal aj sci-fi seriál neXt. Dráma sa skončila po jednej sérii. Našinci však okúsia kúsok, v ktorom sa technológie a umelá inteligencia, ktorá je každodennou súčasťou našich životov vymkne spod kontroly. Seriál čaká premiéra na WAU.

6. Seriálové stálice

V roku 2021 nezmiznú obľúbené seriálové stálice, ktoré už neodmysliteľne patria k televízii WAU. Stále bude ordinovať Dr. House, nebudú chýbať Stratené duše, Myšlienky vraha, Ochrana svedkov, všetky tri CSI kriminálky.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #televízia JOJ #oseriáloch #The Resident #seriál 9-1-1 #Filthy Rich