Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

Toto nevyšlo! Tieto seriály v roku 2020 pohoreli a niektoré uvidíte na Slovensku

Nie každý seriál má to šťastie, že si nájde dostatočné publikum, aby dlhodobo prežil. Najmä v súčasnosti, keď svetu kraľujú seriály a konkurencia je nepredstaviteľná. Aj v roku 2020 sa objavilo niekoľko kúskov, od ktorých mnohí očakávali, že sa stanú hitmi, avšak skončili sa potupne po jednej sérii. A niektoré sa objavia aj na slovenských obrazovkách.

27.01.2021 07:00
brave new world, filthy rich, next, Foto:
Tieto seriály mali veľkú smolu. Nevedeli zaujať a skončili sa po jednej sérii.
debata

1. Filthy Rich – Nechutne bohatí

Tento seriál televízia FOX dlhodobo odkladala, napokon mal byť vatou v lete 2020. Pre zúriacu pandémiu štart odsunula na jeseň a spravila z neho ťahák pozastavenej sezóny. Hlavnú úlohu si v ňom zahrala Kim Cattrall zo Sexu v meste a to malo zabezpečiť veľký úspech. Lenže ani šialený príbeh o zámožnej, ale mimoriadne intrigánskej rodine, ktorá sa bije o svoje miliardy a ide cez mŕtvoly, nezaujal. Sledovanosť bola zlá od prvej epizódy a veľmi rýchlo bolo jasné, že diváka neprilákala v karanténe zlý program. Stanica seriál zrušila, televízia JOJ avizuje, že ho uvedie v priebehu roka 2021.

2. neXt

Rovnako na tom bola aj sci-fi novinka z dielne FOXu. Zvolil rovnakú stratégiu ako pri Nechutne bohatých. Ani tento seriál nezaujal, hoci zápletka bola pomerne zaujímavá a možno aj trochu aktuálna. Príbeh o technológiách, ktoré sú bežnou súčasťou nášho života, uľahčujú nám ho, no čo sa stane, ak sa niečo vymkne spod kontroly? Diváci tento seriál odmietli a končí sa po jednej sezóne. Takisto ho má v pláne odvysielať televízia JOJ.

3. Stumptown

Tento kriminálny seriál mal obrovskú smolu. Pôvodne ho televízia ABC obnovila na druhú sériu, aj keď s odretými ušami, pretože sledovanosť nebola svetoborná. Nikto však nečakal, že príde pandémia a produkcie sa stopnú a odsunú. Práve toto sa tomuto seriálu stalo osudným a televízia si rozmyslela ďalšie nakrúcanie.

4. The Baker and the Beauty

Televízia ABC chcela počas leta priniesť sviežu novinku, trošku paródia na klasické mexické telenovely. Pekár a kráska však pohoreli. Stanici sa zrejme nepáčil úplne námet, pretože sledovanosť nebola úplne zlá. Cez leto sú nároky na výkon veľmi nízke a tento seriál si všimlo dosť divákov. Nič to nezmenilo na fakte, že sa nakrútila jedna séria a hotovo!

5. Broke

Tento seriál mal znamenať veľký návrat herečky Pauley Perrette na televízne obrazovky po jej turbulentnom odchode z NCIS. Lenže komediálny seriál nezaujal a tak televízia CBS ho musela po jednej sérii stopnúť. Po tomto neúspechu Perrette oznámila pauzu od herectva.

6. Brave New World

Nová streamovacia platforma Peacock patriaca pod gigant Universal Studios pohorela so svojou vlajkovou loďou. Nestáva sa tak často, že nejaké seriály na online televíziách neuspejú. Brave New World mal byť ťahákom, no nebol. Vizuálne skvelý seriál podkopával veľmi zvláštne spracovaný dej. Nebolo teda prekvapením, keď prišlo rozhodnutie stopnúť produkciu po jednej sérii.

7. Away

Netflix rozhodnutím zrušiť vesmírnu drámu na Mars po jednej sezóne doslova šokoval. Doteraz tento krok je vnímaný ako jeden z najnegatívnejších z celého minulého roka.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Next #oseriáloch #Broke #seriál Brave New World #Filthy Rich #seriál Away