Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

Bude to poriadne drsné rozuzlenie! Kultová Sabrina nemusí mať happyend

V úplne posledný deň tohto roka si Netflix pripravil poriadne prekvapenie. Uvedie rozlúčkovú sériu svojho veľkého hitu Chilling Adventures of Sabrina. Už v lete Netflix oznámil, že nadchádzajúca štvrtá séria bude posledná. Čím spôsobil značný šok.

14.12.2020 07:00
chilling adventures of sabrina, kiernan shipka, Foto:
Štvrtá séria rozpúta doslova peklo na zemi!
debata

Hororovo-komediálne spracovanie o mladej čarodejnici totiž patrí medzi najsledovanejšie seriály a tvorcovia chystali, minimálne ešte piatu sériu, preto panuje oprávnená obava, že Sabrina nedostane adekvátnu bodku, práve z dôvodu, že producenti chystali ďalšie pokračovanie. A vtedy je bežnou praxou, že posledná časť má otvorený koniec.

Možný blížiaci sa koniec seriálu mohol naznačiť aj zvrat v poslednej časti tretej série, keď bolo vypustené „ultimátny“ nepriateľ, ktorý raz a navždy by mal zničiť klan Spellmanovcov so Sabrinou na čele. Každý správny fanúšik seriálov však vie, že scenáristi nemajú problém vymyslieť vždy nové zápletky, aj napriek zdaniu, že by vyvrcholenie seriálu mohlo prísť.

S koncom tohto seriálu plného čiernej mágie a humoru sa nemienia zmieriť ani fanúšikovia a okamžite spísali petíciu na záchranu Sabriny, doteraz má okolo 200-tisíc podpisov. Netflix, ktorý je známy aj tým, že počúva svojich divákov, nateraz zaryto mlčí a platí koniec Sabriny. Ako útechu streamovací gigant naservíroval zbesilý trailer k poslednej sérii. Vyzerá to tak, že obľúbené postavy čaká ťažký súper a nie každý sa môže dočkať happyendu. Posledná osmička epizód sa objaví 31. decembra.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #netflix #oseriáloch #Chilling Adventures of Sabrina