Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

Rok 2021 sa začína zhurta! Pripravte sa na obrovskú seriálovú žatvu

Minuloročné vlny pandémie sa skôr spájajú len s negatívami, no nájde sa aj pár pozitív. Odsunuté premiéry seriálov sa nahromadili na jeden kopec a tak ukrátení diváci dostanú v najbližších týždňoch poriadne dávky nových epizód. Toto sú naše tipy na január.

26.01.2021 07:00
wandavision, discovery of witches, call me kat, Foto:
Januáru kraľujú hneď tri veľké premiéry seriálov.
debata

1. WandaVision

Pôvodne sa očakávalo, že prvý Marvel seriál z produkcie Disney+ stihne svoju premiéru ešte pred Vianocami. Nakoniec je všetkom. Nedočkaví fanúšikovia sa ho dočkajú už 15. januára a určite pôjde o jednu z najväčších seriálových premiér úvodu tohto roka.

2. Call Me Kat

Tí, čo obľubujú poriadny sitkom, tak si iste prídu na svoje! Na obrazovky prichádza novinka Call Me Kat, v ktorej hlavnú úlohu stvárňuje Mayim Bialik – Amy z Teórie veľkého tresku. Ide o ďalšiu hviezdu, ktorá to skúsi šťastie vo vlastnom seriáli a najmä sa chce vymaniť z ikonickej úlohy. Nový seriál mal premiéru 3. januára.

3. A Discovery of Witches

Tento seriál sa objavil na jeseň ešte v roku 2019 a pôsobil ako zjav. Opäť britská produkcia dokázala spraviť svetové dielo. Lenže na pokračovanie si fanúšikovia museli počkať poriadne dlho. Dobrou správou je, že sa pripravovala rovno druhá aj tretia séria. Pandémia zdržala produkciu a preto dlhoočakávaná dvojka prichádza až 9. januára 2021.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #oseriáloch #A Discovery of Witches #WandaVision #2021 #Call Me Kat