Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

Hviezda Teórie veľkého tresku štartuje nový seriál! A bude to poriadna sranda

Už začiatkom januára sa diváci dočkajú úplne nového seriálu s ďalšou hviezdou Teórie veľkého tresku. Tentokrát to bude herečka Mayim Bialik alias Amy, ktorá sa bude snažiť vymaniť zo škatuľky.

15.12.2020 07:00
mayim bialik, call me kat, Foto:
Ďalšia hviezda z Teórie veľkého tresku ide skúsiť šťastie s vlastným seriálom.
debata

To jej však pôjde veľmi ťažko, keď pripravovaná premiéra seriálu Call Me Kat bude naozaj bláznivá komédia a Bialik si v nej zahrá hlavnú úlohu. Tá však rovnako bláznivá. Na druhú stranu v Teórii veľkého tresku ukázala svoj obrovský komediálny talent a na ten treba určite nadviazať. Call Me Kat bude americkou verziou britského kultového seriálu Miranda.

Jej postava bude večná smoliarka, ktorá si myslí, že je pre svoju matku len sklamaním. Nevie si nájsť lásku, poriadne zamestnanie, životný cieľ. To sa však začne postupne meniť a najmä, keď stretne svojho princa na bielom koni, lenže neobratná Kat nebude vedieť, ako správne zbaliť svoju očividnú ďalšiu životnú lásku.

Aby toho nebolo málo, na seriáli spolupracuje aj Jim Parsons (Sheldon), ten sa však pred kamerou neobjaví. Vystupuje ako producent. Bialik je teda ďalšia hviezda, ktorá sa vracia na televízne obrazovky po skončení Teórie veľkého tresku v máji 2019. Medzičasom to stihla už aj Kaley Cuoco (Penny). Tá aktuálne žiari v komediálnej krimisérii The Flight Attendant (Letuška) z dielne HBO Max. Letušku môžu vidieť aj slovenskí diváci priamo na HBO GO.

Call Me Kat bude mať premiéru už 3. januára 2021, pozrite si prvé fotky z nového seriálu. Bude to jeden z prvých seriálov televízie FOX, ktorá začiatkom budúceho roka naplno štartuje novú televíznu sezónu. Kvôli pandémii sa to nepodarilo, štandardne, v septembri.

Nový seriál Call Me Kat bude mať premiéru 3.... Foto: FOX
mayim blalik, call me kat, Nový seriál Call Me Kat bude mať premiéru 3. januára 2021.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Teória veľkého tresku #oseriáloch #Mayim Bialik #Call Me Kat