Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

Nový televízny rok sa začína! Pripomeňte si najlepšie seriály toho minulého

Prvé hodiny roka 2021 máme už za sebou. Ako to už býva je plný očakávaní a nádejí. Zoradili sme rebríček top slovenských seriálov minulého roka. Súhlasíte s voľbou portálu O seriáloch?

01.01.2021 07:00
uhorčík, pán profesor, sestričky, hniezdo, Foto:
Tieto seriály v roku 2020 najviac zabodovali.
debata (1)

1. Pán profesor – TV Markíza

Víťazom seriálového rebríčka slovenskej pôvodnej tvorby vyhráva markizácky Pán profesor. Na jeseň 2020 si získal obrovskú priazeň publika. Po kostrbatom začiatku sa kreatívne príbeh usadil a jednotlivé príbehy zaujali. Možno je na škodu, že príbeh je príliš seriálizovaný a chýba silnejšia ústredná dejová línia. Milostná zápletka pomerne nestačí. Druhá séria sa očakáva na jeseň.

2. Hniezdo – RTVS

V tesnom závese za Markízou je RTVS. Jej Hniezdo patrilo k tomu najlepšiemu, čo slovenské televízie v rámci roku 2020 ponúkli divákov. Dojemný a najmä neotrepaný príbeh zaujal od prvej epizódy. Len škoda, že tvorcovia neplánujú pokračovanie. Od začiatku bola naplánovaná len jedna séria.

3. Uhorčík – TV JOJ

Top trojku uzatvára jojkársky Uhorčík. Je to úplne iný seriál, ako ostatné. Taký už dlho nebol na obrazovkách. Táto groteska si uťahuje zo všetkého a všetkých, no má právoplatné miesto v tomto rebríčku.

4. Sestričky – TV Markíza

Ani tretí rok vysielania neubral Sestričkám na sile. Práve naopak. Aj najnovšie pokračovanie prinieslo vybičované dejové línie a aj poriadne zvraty, ktoré vygradovali v emotívnom finále. Štvrtá séria sa objaví na jeseň 2021.

© Autorské práva vyhradené

1 debata chyba
Viac na túto tému: #RTVS #2020 #televízia JOJ #oseriáloch #televízia Markíza #televízny reštart