Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

Vianoce sú tu! Spravte si poriadny seriálový maratón a oddýchnite si

Tento rok bol extrémne ťažký, ale aj tak ubehol pomerne rýchlo. Vianoce sú opäť tu a je tu o to väčší dôvod dopriať si plnohodnotný oddych. Aj v spoločnosti obľúbených seriálov. Toto sú naše tipy! Seriálové klasiky nikdy neomrzia!

24.12.2020 07:00
teoria velkeho tresku, gilmore girls, stargate,... Foto:
Skúste si cez Vianoce oddýchnuť pri poriadnom seriálovom maratóne.
debata

1. Gilmore Girls (Ženy z rodu Gilmorovcov)

Každoročná klasika, ktorá nikdy neomrzí! Nadčasový, nestarnúci, stále vtipný seriál, ktorý dokáže rozosmiať aj po rokoch a najmä navodí veľmi príjemnú atmosféru. Navyše má až sedem sérii a ako bonus, pred štyrmi rokmi vznikla špeciálna štvordielna miniséria. Neváhajte a skúste to!

2. The Big Bang Theory (Teória veľkého tresku)

Nebavia vás dlhé epizódy? Chcete poriadnu dávku humoru a nechce sa vám čakať na zvraty? Potom si pustite poriadny sitkom. Teória ponúka dvanásť sérii a rozhodne sa nikto nebude nudiť.

3. The Royals

Kto sa chce zabaviť, ale aj trošku zamyslieť, tak je tu tip so seriálom The Royals. Je to alternatívny pohľad na fiktívnu britskú kráľovskú rodinu. Jej život je plný intríg, zla, boja o moc, ale najmä pohľadu na zúfalé existencie, ktoré sa topia v diamantoch, no sú nesmierne nešťastní.

4. The Vampire Diaries (Upírske denníky)

Každý prahne po láske, výnimkou nie sú ani upíri. Vianoce sú ideálny čas na „zopakovanie“ si kultového seriálu Upírske denníky, ktoré ponúkajú osem sezón.

5. Stargate (Hviezdna brána)

Sci-fi klasika ponúka na zhliadnutie až tri seriály. Hovorí sa, že by čoskoro mohol tento ikonický formát vstať z popola a pripravuje sa úplne nový seriál z tohto prostredia. Preto treba byť pripravený a pripomenúť si tie najlepšie časti!

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Vianoce #Teória veľkého tresku #The Royals #THE VAMPIRE DIARIES (Upírske denníky) #GILMORE GIRLS: A YEAR IN THE LIFE #STARGATE UNIVERSE (Hviezdna brána: Universe) #oseriáloch