Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

Koniec Oteckov sa blíži! Rozlúčiť sa s nimi budete musieť pomerne skoro

...nebojte sa, obľúbený rodinný seriál čaká iba zimné finále! Začiatkom januára sa vianočnej pauze vrátia v plnej sile. Televízia Markíza s nimi ráta počas celého budúceho roka.

25.11.2020 07:00
oteckovia, Foto:
Markíza pošle Oteckov do výslužby už začiatkom decembra.
debata (1)

Vianočné obdobie sa nezadržateľne blíži, čo znamená, že aj televízie postupne zmenia svoju programovú štruktúru a svoje divácke ťaháky pošle na zaslúženú sviatočnú „dovolenku“. A to len preto, aby sa do vysielania mohli po roku znova dostať obľúbené rozprávky a filmy, bez ktorých by si najkrajšie sviatky v roku nikto nevedel predstaviť.

Oteckovia sa s divákmi pre tento rok rozlúčia pomerne skoro. A to už v piatok, 4. decembra. Od nasledujúceho pondelka ich nahradia premiérové epizódy Susedských prípadov. Tie vydržia vo vysielaní až do Vianoc, keď Markíza nabehne na špeciálnu programovú štruktúru plnú vianočných relácií. Televízia nikdy neváhala s návratom Oteckov po sviatkoch. Očakáva sa, že to tak bude aj teraz a začiatkom januára bude podvečerný divácky hit späť s ďalšími premiérovými časťami.

Rodinný seriál má za sebou turbulentné obdobie. Keď sa vrátil po koronapauze, po takmer šiestich mesiacoch, do vysielania, prekvapil ich výkon. Rozbeh najnovšej série v septembri bol naozaj pozvoľný a ťažkopádnejší než obvykle. Bolo však jasné, že s pribúdajúcimi týždňami sa to zmení. V prípade Oteckov hrá kľúčovú rolu aj počasie a nástup nepriaznivejšieho počasia, dlhých večerov a aj opatrenia proti koronavírusu vyniesli seriál opäť na vrchol.

Po slabom septembri sa už v októbri prehupli cez 400-tisícovú divácku hranicu, stúpala aj sledovanosť a aj trhové podiely. Na prelom októbra a novembra Oteckovia si znova siahli na svoje rekordné hodnoty, keď sledovanosť neraz prekročila 10% a trhový podiel 30%. Niekoľko častí dokonca sledovalo viac ako 500-tisíc divákov.

© Autorské práva vyhradené

1 debata chyba
Viac na túto tému: #Oteckovia #televízia Markíza #televízny reštart