Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

Dva seriály proti sebe! Ktorý je váš utorkový favorit: Sestričky alebo Nový život?

Nová nedeľná anketa pokračuje aj tento týždeň. V seriálovom súboji proti sebe stoja dva silné seriálové formáty. Opäť Markíza proti Jojke. Ktorý z týchto seriálov sledujete práve vy? Hlasujte v ankete.

01.11.2020 07:00
sestričky, nový život, Foto:
Ktorý utorkový seriál je váš favorit?
debata (1)

Sestričky sú aj tento rok veľký hit. Hoci v septembri sa ich sledovanosť pohybovala v nie vysokých výšinách, Makríza s nimi bola vždy jednotkou na trhu. Situácia sa začala obracať v októbri, keď z týždňa na týždeň raketovo rástli. Už v utorok je naplánovaná posledná časť tretej série a očakáva sa, že padnú všetky rekordy. Sestričky patria k najúspešnejším seriálom Markízy v hlavnom vysielacom čase. Potvrdenie ďalšej série je teda len formalita. Formát vzniká na základe fínskej predlohy, v krajine pôvodu vzniklo päť sezón. Slovenskí tvorcovia majú teda, teoreticky, ešte dva roky a dve série pred sebou.

Proti Sestričkám stojí Nový život na Jojke. Ten má túto jeseň obrovské problémy so sledovanosťou. Nútená koronapauza mu poriadne podrazila nohy. A práve utorkové večery sú druhú sériu ešte väčším trápením ako vo štvrtok. Silný markizácky formát stlačil Nový život poriadne nadol. Medzičasom stratil polovicu divákov a len veľmi pomaly sa zviecha. Otázne bude, či sa mu podarí nadýchnuť, keď Sestričky ukončia tretí rok vysielania a nahradí ich šou Utajený šéf.

© Autorské práva vyhradené

1 debata chyba
Viac na túto tému: #televízia JOJ #oseriáloch #televízia Markíza #seriál Sestričky #seriál Nový život