Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

Neskorá jeseň a nuda? Určite nie! Rútia sa na vás seriálové lahôdky...

Seriáloví fanúšikovia, ktorí počas predchádzajúcich mesiacoch mali skôr pôst kvôli pandémii, teraz budú mať "plné ruky práce", aby stíhali všetko pozerať! Do boja o priazeň po vynútenej pauze sa vracajú aj štandardné televízie so svojimi najväčšími hitmi, pozadu nezostanú ani streamovacie platformy. Toto si rozhodne nenechajte ujsť!

05.11.2020 07:00
the crown, flight attendant, young sheldon, Foto:
November bude seriálovo nadupaný!
debata

1. The Crown – 4. séria (Netflix)

Rok ubehol ako voda a streamovací gigant Netlix nedočkavým fanúšikom ponúkne už 4. sériu svojho vlajkového hitu The Crown (Koruna). Je to séria, v ktorej sa poslednýkrát objaviac herci z tretej série. Následne prejde seriál kompletným preobsadením. Diváci sa musia pripraviť aj na dlhšiu pauzu medzi štvrtou a piatou sériou. Je predpoklad, že piata séria sa objaví až v roku 2022. Tvorcovia postupne nachádzajú hercov, ktorí stvárnia britskú kráľovskú rodinu v jej starších časoch. Plus samotné nakrúcanie sa začne až v polovici roka 2021. Avšak najnovšia štvrtá séria sľubuje opäť originálny pohľad. A príchod princeznej Diany… Nová séria bude k dispozícii od 15. novembra.

2. The Flight Attendant – nový seriál (HBO Max/HBO GO)

Tak na tento seriál sa muselo počkať o niečo dlhšie, ako boli pôvodné plány. Pandémia zasiahla do nakrúcania a nastalo menšie zdržanie. Avšak koncom augusta sa herci a štáb vrátili na pľac a podarilo sa dobehnúť resty. Výsledok si diváci budú môcť vychutnať od 26. novembra. Seriál láka najmä na herečku Kaley Cuoco, pre ktorú to je prvá hraná úloha po skončení kultovej Teórie veľkého tresku. A skvelou správou je, že tento seriál uvidia aj slovenskí diváci. Nový seriál bude prístupný súbežne s americkou premiérou na HBO GO.

3. Young Sheldon – 4. séria (CBS)

S niekoľkomesačným meškaním, ale predsa! Televízia CBS od 5. novembra vrátila do vysielania svoju najsledovanejšiu komédiu o mladom Sheldonovi. Pripravená je už štvrtá séria!

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #The Crown #Young Sheldon #oseriáloch #koronavírus #televízny reštart #seriál The Flight Attendant