Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

Toto bude bomba! Penny z Teórie veľkého tresku sa vracia v novej šokujúcej úlohe

Už je to viac ako rok, čo divákmi milovaný sitkom povedal svoj posledný príbeh a herci sa postupne rozpŕchli. Neváhala ani herečka Kaley Cuoco (Penny), tá nezaváhala ani sekundu po poslednej klapke Teórie veľkého tresku.

27.10.2020 07:00
the flight attendant, kaley cuoco, Foto:
Zabudnite na Penny z Teórie veľkého tresku! Kaley Cuoco sa predstaví v úplne novej úlohe.
debata

A výsledok sa dostavil! Už 26. novembra nová streamovacia platforma HBO Max predstaví jej nový seriál The Flight Attendant. Nielenže v ňom stvárni hlavnú postavu Cassie, ale zastrešuje ho aj autorsky a producentsky.

Cuoco sa stala novou hviezdou štúdia Warner Bros., ktoré produkovala aj kultový komediálny seriál, po jeho konci si vychytenú hviezdu kompetentní podchytili a ona zostáva verná značke, ktorá ju vyniesla medzi najväčšie hviezdy súčasnosti. Lukratívna zmluva jej okrem miliónov dolárov prinesie možnosť produkovať vlastné seriály, ale aj zahrať si v nich.

Práve The Flight Attendant je jej prvou hranou rolou po Teórii. Medzičasom prepožičala iba svoj hlas komiksovej kriminálničke Harley Quinn v animovanom seriáli. Nová dráma s prvkami komédie je knižnou adaptáciou rovnomenného hitu z pera Chrisa Bohlaljana.

Kaley Cuoco sa ocitne v úplne novej hereckej póze, na ktorú diváci, po 12 rokoch Teórie, nie sú zvyknutí. Predstaví sa v rýdzo dramatickej úlohe, avšak v tomto seriáli bude potrebný aj humor, aj napriek vražednej ústrednej pointe.

Jej postava Cassie si užije zbesilý úlet s jedným z cestujúcich. Letušku čaká nezabudnuteľná noc v Dubaji. Avšak ráno sa prebudí vedľa mŕtvoly. Zpanikári, keďže si nič nepamätá a rozhodne svojho partnera na jednu noc nezabila. Rozhodne sa utiecť a zamiesť za sebou stopy. Veľmi amatérskym spôsobom. Lenže vyšetrovatelia jej budú v pätách, je si vedomá, že jej príbehu rozhodne FBI neuverí a preto musí pátrať po pravde na vlastnú päsť.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Kaley Cuoco #Teória veľkého tresku #oseriáloch #televízny reštart #seriál The Flight Attendant