Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

Novú Hru o tróny nezastavila ani korona! Plány na premiéru sa nemenia

Celosvetová pandémia koronavírusu je spájaná skôr s negatívnymi dopadmi, no má aj pár dobrých následkov. Týka sa to najmä seriálov, ktoré sa len pripravujú do vysielania. Ich tvorcovia dostali totiž nečakaný priestor na aktívnejšiu prípravu.

23.10.2020 07:00
hra o tróny, game of thrones, draky, drogon,... Foto:
Nový seriál plný drakov sa dostane k divákov v roku 2022.
debata

Drvivá väčšina seriálov musela pozastaviť svoju produkciu, čo sa prejavilo v počte nakrútených častí. Najnovšie série sú skrátené a reštart nakrúcania nastáva len veľmi pomaly. Avšak HBO je nateraz spokojné.

Nový spin-off seriál s názvom House of the Dragon je v aktívne predprodukcii. Dátum premiéry sa rozhodne nebude posúvať, ako pri iných filmoch a seriáloch. Stále platí rok 2022. Výhodou pre tvorcov je, že mali neobvyklý priestor sa venovať písaniu scenárov, hľadaniu lokácii na nakrúcanie a najmä spustiť kasting pre jednotlivé postavy.

Nový seriál seriál, ktorý ukáže občiansku vojnu v Západozemi v časoch, keď jej vládol rok Targaryenovcov a obloha bola plná drakov tak úspešne napreduje. Dokonca je známe už aj prvé meno herca jednej z hlavných úloh. Britský herec Paddy Considine si zahrá kráľa Viserysa Targaryena. Ostatné úlohy zatiaľ čakajú na obsadenie. S prvou klapkou sa ráta v priebehu budúceho roka.

Televízia HBO si objednala rovno plnohodnotnú 10-dielnu prvú sériu, po tom, čo nečakane zrušila pôvodne zamýšľaný seriál s názvom Bloodmoon. Nakrútil sa dokonca aj pilotný diel, ktorý kompetentní zamietli a upustili od celého námetu.

Tento seriál mal ukázať príbeh tisíce rokov pred udalosťami z pôvodného seriálu. Malo ísť o zlatý vek Západozeme, do ktorého sa začala vkrádať úpadok a najmä príchod zimy a teda Nočného kráľa so svojou nemŕtvou ľadovou armádou.

Záver 7. série Hry o tróny. V podobnom tóne sa mal niesť aj zrušený spin-off s názvom Bloodmoon.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Hra o tróny #Game of Thrones #oseriáloch #House of the Dragon