Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

Netflix v októbri zaútočí kultovým hororom! Nebude to však všetko...

Streamovacia jednotka na svete neprestane chŕliť premiéry ani počas októbra. Divákov poteší najmä návrat skvelej hororovej minisérie.

12.10.2020 07:00
the hauting of bly manor, emily in paris, Foto:
V októbri najväčšiu pozornosť pútajú tieto dve novinky: The Haunting of Bly Manor a Emily in Paris.
debata

1. The Haunting of Bly Manor

Pôvodne to mala byť len jedna séria. Ako to už býva, úspech zmenil pôvodnú myšlienku. Koncom roka 2018 sa objavila ambiciózna hororová séria The Haunting of Hill House. Kvalitného hororu bolo totiž na obrazovkách ako šafránu. Tento seriál to zmenil. Ako celok bola prvá séria výborná, hoci viaceré epizódy občas aj nudili.

Netflix bol však odhodlaný pokračovať v tomto formáte. A tak druhá séria ponúkne úplne nový príbeh, s viacerými novými postavami, s mnohými známymi tvárami z jednotky, ktoré si však zahrajú iné charaktery a najmä úplne nový strašidelný dom. Vyzerá to tak, že zo série The Haunting sa stane antológia, ktorá ešte najbližšie roky bude desiť divákov.

Nová desiatka epizód bude sprístupnená od 9. októbra.

2. Emily in Paris

Ďalšia filmová hviezda sa nechala zlákať seriálom. Mladá herečka Lily Collins sa predstaví na Netflixe v romantickej novinke Emily in Paris, o ktorej hovorí, že sa jej splnil osobný, ale aj herecký sen. Pôvodne tento seriál smeroval na inú streamovaciu platformu, nakoniec sa jej ujal Netflix. Príbeh ukáže mladú Emily, ktorej sa zmení život od základov. Získa síce prácu snov, no bude musieť opustiť USA a začať nanovo v Paríži. V meste, ktoré je tak iné mentalitou ľudí, fungovaním, atmosférou. Emily nečakajú len radosti, ale aj poriadne starosti. Fanúšikovia nefalšovanej romantiky si prídu na svoje!

Prvá séria je dostupná od 2. októbra.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #netflix #oseriáloch #koronavírus #televízny reštart #The Haunting of Bly Manor #Emily in Paris