Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

Tento seriál má pekelnú smolu! Už druhýkrát mu zatrhli návrat na obrazovky

Tomu sa hovorí smola! V čase, keď televízie recyklujú námety seriálov a udržujú tak nažive trend revivalov starých seriálov má kultová chuťovka Revenge smolu. A to dokonca dvojitú!

17.08.2020 07:00
revenge, pomsta, Foto:
Seriál Revenge má naozaj smolu. Zrušili sa po druhýkrát plány na jeho vzkriesenie.
debata

Televízia ABC, ktorá seriál Revenge (Pomsta) vysielala v rokoch 2011 – 2015 opäť oprášila nápad s návratom tohto formátu. Prvýkrát o ňom hovorila veľmi krátko so skončení pôvodného seriálu, vtedy sa dokonca rozbehli prípravy na spin-off. Nakoniec stanica od tohto nápadu upustila a na Pomstu postupom času začal padať prach a priestor dostali úplne iné seriály.

Tento rok ABC sa znova chopila nápadu spraviť revival. Dokonca sa niesol s pôvodnou ideou ako po prvýkrát, keď jednu z hlavných úloh mal stvárniť Nolan Ross (Gabriel Mann) z pôvodného seriálu. Vtedy bol pravou rukou Emily Thorne (Emily VanCamp), ktorá sa mstila miliardárskemu klanu Graysonovcov za zničenie jej rodiny a smrť otca.

Nový seriál mal nielen vrátiť jednu z hlavných postáv, ale pôvodnú ideu. Tento excentrický miliardár by mal byť, no novom, pravou rukou latinsko-americkej imigrantky, ktorá prichádza do Miami, aby rozbehla prefíkaný plán pomsty voči rodine, ktorá ovláda farmaceutický biznis.

Prišla však koronakríza a zastavenie nakrúcania všetkých seriálov a filmov. Dokonca sa nestihli nakrútiť ani pilotné epizódy nových seriálov, ktoré sa mali predstaviť počas novej televíznej sezóny. Televízia ABC opäť prehodnotila svoje plány a po druhýkrát stopla návrat Pomsty!

Revenge bol vo svojom čase prelomovým počinom, keďže showrunner Mike Kelley (OC Kalifornia, What/If) priniesol na obrazovky formát, ktorý dlhodobo absentoval. Nefalšovaná vzťahová dráma s temným pozadím sa v tom čase trafila do vkusu divákov. Prvá séria bola obrovským hitom a prilákala rekordný počet divákov.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #REVENGE #oseriáloch #Emily VanCamp #koronavírus