Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

Príde konečne poriadny seriál so zombíkmi? Na jeseň sa táto dilema rozlúskne

Pandémia koronavírusu ochromila fungovanie v najväčšej továrni na filmy a seriály. USA sa stále boria s nákazou a zábavný priemysel sa musel zastaviť. Televízia rovnako ako v Európe stopli štandardné vysielanie, aj produkciu pripravovaných projektov.

06.08.2020 07:00
The Walking Dead World Beyond, walking dead,... Foto:
Nový seriál zo sveta The Walking Dead bude mať premiéru 4. októbra.
debata (1)

Výrazne sa to dotklo aj stále rozširujúceho sa sveta The Walking Dead. Pôvodne na jar tohto roka mal mať premiéru už tretí seriál s podtitulom World Beyond, do ktorého mnohí fanúšikovia vkladajú veľké nádeje, že konečne prinesie niečo nové.

Je pravdou, že sledovanosť celej frančízy klesá, pretože sa jeden námet stále opakuje, sérii pribúda a neprinášajú nič nové a jednoducho nudia. Aj napriek tomu seriály naďalej pokračujú, keďže už nie sú základným príjmom pre televíziu. Musí ich síce udržovať pri živote, avšak medzičasom vznikol napríklad aj zábavný park plný zombie, stále sa predávajú komiksy, prípadne hračky. A to je zlatá baňa.

Práve druhý spin-off seriál mal nielen výrazne rozšíriť celý zombie vesmír, ale byť symbolom zmeny v nakrúcaní. Tvorcovia chceli prilákať sklamaných fanúšikov, ktorých odradili predchádzajúce dva seriály. Nový seriál mal v oveľa širších súvislostiach ukázať celý pád civilizácie a zároveň predstaviť úplne nových hrdinov, mladú generáciu, ktorá si svet „predtým“ už nepamätá a chodiace mŕtvoly a zničená civilizácia je pre ňu „normálnym stavom“.

Pôvodne mal mať seriál premiéru už 12. apríla, avšak plány sa zmenili. Televízie argumentovala s tým, že seriál pre náročnú postprodukciu ešte nie je hotový. Jeseň však prinesie zmenu a diváci sa prvej série konečne dočkajú. Svetovú premiéru by mala mať od 4. októbra, zároveň AMC zverejnila úplne nový trailer k novinke.

© Autorské práva vyhradené

1 debata chyba
Viac na túto tému: #zombie #oseriáloch #The Walking Dead: World Beyond #koronavírus