Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

Najhoršie obavy sa potvrdili! Tento rok nečakajte návrat seriálového hitu

Dalo sa to čakať! Pandémia koronavírusu a následne kríza, ktorú priniesla poriadne zatriasla aj televíznym svetom. Jej následky, ako sa predpokladalo, budú trvať dlhšie, ako by si mnohí priali.

08.07.2020 07:00
príbeh služobníčky, handmaids tale, Foto:
Všetky nádeje zhasli. Kvôli koronavírusu sa nestihne 4. séria nakrútiť včas.
debata

Televízie po celom svete boli nútené zmeniť svoje vysielacie plány a koronakríza ovplyvnila aj plány na najbližšie obdobie. Mnohí dúfali, že stratená bola iba tohtoročná jar. No pravda je krutá. V mnohých smeroch bude ťažko zasiahnutá ešte aj jeseň a aj začiatok budúceho roka. Mnohé produkcie nemohli pokračovať v nakrúcaní v prvotne naplánovaných odložených termínoch a všetko sa stále musí posúvať, keďže v USA nie je situácia vôbec uspokojivá.

Týka sa to aj súčasného hitu Príbehu služobníčky (The Handmaid's Tale). Prípravy štvrtej série sa rozbehli na jar, no veľmi rýchlo museli byť pozastavené. Pôvodné plány hovorili o reštarte nakrúcania počas leta. Streamovacia služba Hulu dúfala, že stihne pôvodne naplánovanú jesennú premiéru. Už i tak potrápila divákov dlhým čakaním na nové časti. Tretia séria sa končila v lete minulého roka. Extrémne dlhé prestávky medzi sériami nikdy žiadnemu seriálu neprospeli.

Lenže situácia je taká, že sa nestihne jesenný termín. Hulu nedávno muselo priznať porážku a ísť s krutou pravdou von. Potvrdila, že 4. sériu uvedie až v roku 2021, bez bližšieho určenia. Najreálnejšie to vyzerá na jar. Medzi treťou a štvrtou sériou vznikne až dvojročná pauza a to môže negatívne ovplyvniť divácku priazeň.

Ako malú útechu streamovacia televízie zverejnila aspoň prvý teaser trailer k novej sérii. Jedinou chybou je, že neobsahuje žiadne nové zábery z novej série a ide o zostrih tretej série a avizuje štart revolúcie v Gileáde a dáva nádej, že June/Offred (Elizabeth Moss) prežije ťažké strelné zranenia, ktoré utŕžila na konci tretej série, keď sa jej podarilo zachrániť desiatky detí a poslala ich od Kanady, aby sa vrátili k svojim rodičom.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Elizabeth Moss #Príbeh služobníčky #oseriáloch #koronavírus #koronakríza