Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

Anketa: Je tu veľkolepý záver! Tieto jarné slovenské seriály u vás zabodovali

Počas prvého letného mesiaca budú čitatelia Pravdy hľadať svoj najobľúbenejší jarný seriál, ktorý nútene zmizol z televíznych obrazoviek kvôli koronakríze. Hlasovanie sa uskutoční až v štyroch kolách. Prvé, druhé, ale už aj tretie kolo je úspešne uzavreté. Začína sa záverečné, štvrté kolo (27. jún - 3. júl), do ktorého postúpila trojica seriálov, ktoré vám najviac chýbali počas jari. Práve nastal ten čas vybrať jedného víťaza! Je to len na vás!

27.06.2020 07:00
nový život, susedia, hniezdo, Foto:
Finále júnovej anketu je tu! Vyberte víťaza!
debata

**V prvom kole ste vyradili dva jojkárske seriálu, ktoré vám najmenej chýbajú: Jenny a Bola raz jedna škola.

V druhom ste vyradili, pre zmenu, dva markizácke seriály – Hornú Dolnú a jarnú novinku Pán profesor.

V treťom kole ste dali stopku markizáckej novinke Červené pásky a prekvapujúco aj Oteckom. Vo štvrtom kole sú v hre posledné tri seriály, z ktorých vyberáte víťaza!**

1. Susedia – TV Markíza

Prvou obeťou pandémie boli Susedia. Z novej ôsmej série sa odvysielali len dve epizódy.

Upútavka na začiatok ôsmej série.

2. Nový život – TV JOJ

Denný seriál od januára zaznamenal obrovský úspech a vytvoril si veľkú divácku základňu. Ani redukované vysielanie, raz do týždňa, nestačilo, aby sa udržal na obrazovke počas korony. Počas apríla musel ísť na nútenú prestávku. Druhá séria sa vráti na jeseň.

3. Hniezdo

Najväčší hit RTVS za novodobú históriu. Rodinná dráma opantala Slovákov a prinášala verejnoprávnej televízii obrovské rekordy. Aj napriek korona videli seriál diváci bez obmedzení.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #RTVS #televízia JOJ #oseriáloch #Oteckovia #televízia Markíza #seriál Nový život #seriál Hniezdo #koronavírus