Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

Toto Markíza dlho držala v tajnosti! Divákov prekvapí návrat tohto seriálu...

Pandémia koronavírusu začiatkom marca zastavila všetky nakrúcania a televízie začali kreatívne hybernovať. Aktuálne sa čaká na moment, keď sa bude môcť znova nakrúcať. Doteraz sa zdalo, že produkcie sa naozaj nerealizovali, lenže ono to tak nie je pravda.

14.05.2020 07:00
horná dolná, Foto:
Divákov čaká špeciálna epizóda Hornej Dolnej.
debata

Už vo štvrtok večer divákov Markízy čaká veľké prekvapenie. Nečakane sa vráti obľúbená Horná Dolná, ktorá tiež dostala nútenú pauzu a posledné mesiace sa vysielali len reprízy. Teraz príde zmena a tvorcovia si pripravili špeciálnu „koronu“ epizódu. Nakrúcanie tejto časti prebiehalo skutočne mimoriadnym spôsobom. Každý z účinkujúcich natočil svoje herecké vystúpenia vo vlastnej réžii bez priameho kontaktu s inými zložkami výroby a teda za dodržania všetkých bezpečnostných opatrení.

Diváci sa môžu tešiť na svoje obľúbené postavy, akými sú majiteľ najslávnejšej červenej rapidečky Ďuro Brmbalík (Dano Heriban), svojrázny policajt Stano Sojka (Michal Kubovčík), starosta Karol Frlajz (Peter Sklár), asistentka starostu Erika Bednáriková (Petra Polnišová), chlapec pre všetko Lacko Frlajz (Peter Brajerčík), farár Ján Chalupka ml. (Marek Majeský) a trojica krčmových štamgastov Bystro (Matej Landl), Kokos (Roman Slanina) a Tunel (Juraj „Šoko“ Tabaček).

„Súčasná situácia nám neumožňuje ponúknuť divákom nové časti seriálu v podobe, na akú boli zvyknutí, veľmi si však vážime ich nehasnúcu priazeň, a tak vznikla Horná Dolná v karanténe. Špeciál, ktorý ukáže, ako prežívajú domácu izoláciu obyvatelia najznámejšej seriálovej dedinky. Určite netreba zdôrazňovať, že ich najväčšou zbraňou v boji proti koronavírusu je poriadna dávka humoru,“ povedala Silvia Majeská, programová riaditeľka skupiny Markíza.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Horná Dolná #oseriáloch #televízia Markíza #koronavírus #koronakríza