Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

Sú známe prvé detaily! Nakrúcajú sa "noví" Priatelia v úplnej tajnosti?

Nezastaví ich ani zúriaca pandémia v USA? Kým v Európe sa tešíme z ústupu, v zámorí nákaza stále zúri. To však neznamená, že televízie spia. Aj napriek stále nepriaznivej situácii chystajú reštart, ktorý naplno vypukne až na jeseň.

26.05.2020 07:00
priatelia, seriál priatelia, Foto:
Zostáva len dúfať, že noví Priatelia sa objavia skôr ako neskôr.
debata

Koronavírus tvrdo zasiahol aj produkciu amerických seriálov, ktoré sa vysielajú po celom svete a drvivá väčšina aktuálnych sezón musela byť skrátená a diváci tento rok majú jednoducho smolu. Tvorcovia nemohli zrealizovať svoje plány, keďže kamery sa zastavili v marci, teda v čase, keď na dokončenie najnovších sérii zostával čosi vyše mesiaca. Preto sú skrátené o jednu až dve epizódy, rovno tie najdôležitejšie časti. Producenti však nevešajú hlavu a sľubujú, že resty dobehnú na jeseň.

Stopku dostali aj nové projekty. Jedným z nich je aj revival Priateľov, ktorý mal byť seriálovou udalosťou tohto roka a mal odštartovať činnosť jednej z najväčších streamovacích platforiem – HBO Max. Nestane sa tak.

Avšak je veľká nádej, že Priateľov uvidia milióny fanúšikov po celom svete len s malým oneskorením. Čo to naznačil herec Matt LeBlanc (Joey) v talk-šou speváčky Kelly Clarkson, keď na otázku o nakrúcaní a podobe revivalu to povedal veľmi jasne. „Naša šestka sa stretne a budeme sa rozprávať o starých dobrých časoch, celá "kapela“ je späť, avšak bez nástrojov," zhodnotil som metaforicky.

Len pred pár týždňami šestica hercov v zložení David Schwimmer, Jennifer Aniston, Courteney Cox, Matt LeBlanc, Lisa Kudrow, a Matthew Perry spôsobili na Instagrame ošiaľ, keď zverejnili charitatívnu výzvu. „Bežní“ diváci si budú môcť kúpiť vstupenku na živé nakrúcanie a vyzbieraná suma pôjde na dobročinné účely, všetkým je jasné, že suma na vstupenky sa vyšplhá do astronomických vý­šin.

Táto výzva len potvrdila zvesti, že štúdio Warner Bros. pripravuje nakrúcanie aj napriek zlej zdravotnej situácii v USA. Všetkému budú predchádzať prísne bezpečnostné opatrenia. Na slová Matta LeBlanca nadviazala aj herečka Courteney Cox, ktorá vyhlásila, že nástup na pľac očakáva v najbližších týždňoch.

Pôvodne sa mal revival nakrúcať koncom marca, aby bol pripravený ku koncu mája do vysielania. Plány zmarila pandémia a odvtedy sa plány do normálu len odsúvajú.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #priatelia #oseriáloch #HBO Max #koronavírus #koronakríza