Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

Domáce televízie nula bodov! Tieto zahraničné seriály zachránia máj...

Kým slovenským televíziám sa už minuli predpripravené zásoby seriálov, zahraničné televízie ešte majú ako také zásoby. A zachránia tým nudu v izolácii! S blížiacim sa letom a klasickou uhorkou potešia premiéry nových sezón, ale aj štart noviniek. Tu sú naše tipy!

04.05.2020 07:00
stargirl, agents of shield, the 100, Foto:
Máj zachránia zahraničné seriály!
debata

1. Agents of S.H.I.E.L.D. – 7. séria

Po ročnej pauze sú späť, aby divákom predviedli svoju záverečnú sériu! Marvel to s týmto seriálom dlhé roky nevzdal, aj keď sledovanosť bola neraz katastrofálna. Avšak kvalitatívna úroveň a najmä medzinárodný úspech spravil z Agentov najdlhšie vysielaní Marvel seriál. Záverečná trinástka epizód bude mať premiéru 27. mája.

2. Stargirl – 1. séria

Superhrdinov nikdy nie je dosť! Televízia The CW, ktorá má v televíznej stajni Arrow, Flasha, Supergirl alebo Batwoman. O priazeň divákov zabojuje úplne nová hrdinka, ktorá doteraz nemá televíznu alebo seriálovú podobu. Práve na túto skutočnosť stanica stavila, aby získala hrdinku, ktorá bude dlhodobo brázdiť na obrazovkách. Stargirl sa objaví 19. mája.

3. The 100 – 7. séria

Seriál Prvých 100, ktorý je dobre známy aj slovenským divákom smeruje k svojmu koncu. Televízia The CW má síce v pláne ukončiť pôvodný seriál, intenzívne pripravuje spin-off seriál. Trinásť posledných časti uvidia diváci od 20. mája.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Agents of S.H.I.E.L.D. #oseriáloch #The 100 #Stargirl