Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

Splnený sen každého seriálového fanúšika! Môžete sa stať súčasťou "nových" Priateľov

Napriek koronakríze, ktorá v USA nepoľavuje, televízie sa chystajú na ďalšiu sezónu stoj, čo stoj. Svet hromadne hlási návrat do normálu a televízny svet nezostáva pozadu. V tomto duchu chce nová online televízia HBO Max splniť sen vybraných ľuďom, aby sa stali súčasťou najočakávanejšej seriálovej udalosti roka.

27.04.2020 07:00
priatelia, friends, Foto:
Návrat Priateľov je aj napriek koronakríze čoraz reálnejší.
debata

Návrat Priateľov už niekoľko mesiacov lomcuje svetom seriálom a milióny fanúšikov sa nevie dočkať výsledky, ktorý HBO Max avizuje. Informácie sú mimoriadne skromné. Vie sa, že nepôjde o klasickú hranú časť a pokračovanie ich príbehov. Má ísť o akési stretnutie šestice hercov, ktorí sa vrátia na miesto činu, teda do štúdia, kde kedysi sitkom vznikal. Zrejme do pôvodných kulís a pôjde skôr o spomienkový program.

„Noví“ Priatelia mali mať veľkolepú premiéru a mali byť hlavným ťahúňom štartujúcej streamovacej služby 27. mája. Koronakríza tieto plány prekazila a nakrúcanie sa muselo odsunúť na neurčito. Teraz sa zdá, že ľady sa hýbu správnym smerom a predprodukcia funguje na plné obrátky a kamery by sa mohli rozbehnúť v najbližšom čase, aj za cenu prísnych hygienických podmienok.

Jennifer Aniston, Courteney Cox, Lisa Kudrow, Matthew Perry, Matt LeBlanc a David Schwimmer pred pár dňami spôsobili šialenstvo, keď sa svojich instagramových účtoch zverejnili zhodný text vyzývajúci fanúšikov seriálu, aby sa zapojili do charitatívnej dražby o vstupenky na nakrúcanie revivalu.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Hi guys ❤️⠀ ⠀ We’re so excited to join the ALL IN challenge to help keep people fed and healthy during this time. ⠀ ⠀ We’re inviting you and five of YOUR friends to join the six of us on Stage 24. Be our personal guests in the audience for the taping of our @HBOMAX reunion, as we reminisce about the show and celebrate all the fun we had ... and get the whole Friends VIP experience on the Warner Bros. Studio Tour.⠀ ⠀ We hope this brings a little joy, and something to look forward to. Go to AllInChallenge.com to enter... and donate whatever you can - $10, $25 - every dollar counts. 100% of proceeds will go to @nokidhungry, @mealsonwheelsamerica and #AmericasFoodFund which benefits @feedingamerica and @wckitchen. ⠀ Can’t wait to meet and hug you guys when this is all over Until then, keep Facetiming, calling, DMing, and texting your friends and family. We gotta stay connected

Príspevok, ktorý zdieľa Jennifer Aniston (@jenniferaniston),

Keďže kapacita je veľmi obmedzená, očakáva sa rekordná suma, ktorá poputuje na účet vybraných neziskových organizácii. Vybraná šestica šťastlivcov budú osobnými hosťami hercov a získajú VIP pohľad na celý vznik ojedinelej epizódy. A najmä pôjde o celoživotný zážitok stáť po boku hereckých legiend.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #priatelia #oseriáloch #HBO Max #koronavírus #koronakríza