Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

Ďalší seriálový megahit je v "koronapasci"! Je ohrozená dlhoočakávaná premiéra?

Hrozba koronavírusu deň čo deň prináša nepríjemné správy, hoci všetci by si priali opak. Nákaza ohrozuje všetko a všetkých. Bez rozdielu. Opäť sa ukázalo, aké nepríjemné dôsledky majú bezpečnostné opatrenia, aby sa vírus spomalil. Netflix zas musel ustúpiť a zastavil produkciu túžobne očakávanej tretej série hitu Sex Education.

12.06.2020 07:00
sex education, Foto:
Pandémia pozastavila nakrúcanie tretej série. Premiéra sa bude posúvať na rok 2021.
debata

Odloženie nakrúcania nie je prekvapením, keďže televízny svet, ako aj zbytok sveta sa zastavil. Prehlbuje sa však chaos, ktorý vznikol pred dvoma mesiacmi. Netflix už pred nejakým časom stopol aj svoju britskú produkciu, najviac to zasiahlo druhú sériu Zaklínača, ktorej nakrúcanie patrí medzi tie najnáročnejšie, vzhľadom na náročnú postprodukciu. Sex Education sa stal celosvetovým hitom, možno aj nečakaným. Prvá séria zlomila viaceré rekordy a Netflix preto neváhal a potvrdil druhú sériu.

Trailer k druhej sérii Sex Education.

Tá koncom minulého roka splnila očakávania a dokonca kvalitatívne išla ešte nahor. Prišla potešujúca správa, že tretia séria sa stane realitou. Prípravy na nakrúcanie sa mali začať v apríli, herci mali nastúpiť na pľac v máji. V Británii však koronakríza udrela s plnou silou, prijaté bezpečnostné a hygienické opatrenia, ktoré zastavili nakrúcanie neboli prekvapením. Preto rastie oprávnená obava, že súčasná kríza sa v televíznom svete bude prejavovať oveľa dlhšie, ako samotný zdravotný problém.

Odloženie nakrúcania ide ruka v ruke s ohrozeným dátumom premiéry. Stále platí, že Sex Education, ale aj Zaklínač by sa mali objaviť zrejme začiatkom budúceho roka. Všetko však bude závisieť od dĺžky obmedzení. Dobrou správou pre fanúšikov streamovacieho gigantu je, že sa mu podarilo nakrútiť 4. sériu megahitu The Crown včas. Posledná klapka padla tesne pred pandémiou. Je teda veľká šanca, že sa podarí zrealizovať premiéru ešte tento rok.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #netflix #oseriáloch #Sex Education #koronavírus #koronakríza