Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

Žiadna panika! Toto sú lekárske seriály, z ktorých nebudete mať paranoju z koronavírusu

Slovensko uzatvára druhý týždeň v povinnej izolácii, koronavírus zmenil nadobro život všetkých. Nudiť sa však nemusíte! Aktuálne svetu vládnu lekárske drámy, ktoré sa tešia veľkej popularite. Príbehy plné napätia, ale aj prepletených vzťahov a najmä rôznych lekárskych záhad vás naplno pohltia a vyplnia vám veľa času. Ktoré sú najlepšie?

28.03.2020 07:00
greys anatomy, the resident, the good doctor,... Foto:
Lekárske seriály vládnu svetu a vám poskytnú veľa sezón a epizód na pozeranie.
debata

1. Grey's Anatomy (Klinika Grace)

Jednoznačným kráľom, respektíve kráľovnou rebríčka je Klinika Grace, ktorú milujú milióny fanúšikov po celom svete, Slovensko nevynímajúc, aj napriek tomu, že sa u nás už roky nevysiela. Príbehy Meredith Greyovej a jej lekárskych kolegov sa vysielajú už 16 rokov a koniec je v nedohľadne. Seriál má na konte viac ako 350 epizód, predstavte si, že by ste ho začali pozerať od úplného začiatku, krízu okolo koronavírusu v tom prípade hravo prečkáte.

2. The Good Doctor (Dobrý doktor)

Pred tromi rokmi sa televízia ABC rozhodla ku Klinike Grace pripojiť ďalší lekársky seriál a podarilo sa! Svet spoznal Dobrého doktora a okamžite si ho zamiloval. Autistický lekár Shaun Murphy v podaní Freddieho Highmora opantal aj Slovákov, ktorí môžu aktuálne sledovať v premiére druhú sériu na televízii Doma. V USA sa v týchto dňoch končí tretia sezóna.

3. The Resident (Doktori)

Skvelá lekárska dráma, pri ktorej nebudete dýchať. Ukazuje totiž prehnitý americký zdravotnícky systém a dôraz len na peniaze. Zdravie ľudí nie je na programe dňa. Nechýbajú osobné linky a mimoriadne vydarené herecké obsadenie!

4. New Amsterdam

Tento seriál mal premiéru len minulý rok a okamžite zaujal. Najstaršia verejná nemocnica v New Yorku sa borí s každodennými problémammi. Nastupuje nový riaditeľ, ktorý zavádza nové metódy a nefunkčný systém obráti hore nohami. Aktuálne sa vysiela druhá séria a televízia NBC si objednala rovno ďalšie tri série! Z tohto seriálu sa stáva nový svetový hit!

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #oseriáloch #The Good Doctor #The Resident #New Amsterdam #koronavírus