Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

Vybičované finále! Obľúbený Dobrý doktor uzavrie tretiu sériu tragicky

Lekárska dráma Dobrý doktor (The Good Doctor) sa teší obrovskej priazni aj na Slovensku a nedávno sa vrátil do vysielania aj u nás. Divákov čoskoro čaká premiéra dlhoočakávanej druhej a tretej série. Práve trojka v týchto dňoch vrcholí v USA explozívnym finále, ktoré zmení celý seriál.

23.03.2020 07:00
the good doctor, dobrý doktor, freddie highmore, Foto:
Finále tretej série Dobrého doktora bude tragické. O pár týždňov ho uvidia aj slovenskí diváci.
debata

Televízia ABC je s výkonom seriálu nadmieru spokojná, sledovanosťou sa Dobrý doktor zaraďuje do top 5 najviac sledovaných seriálov domovskej stanice a preto nebolo prekvapením, keď prišlo oficiálne potvrdenie, že na jeseň tohto roka sa diváci môžu tešiť už na štvrtú sériu. A ani tá rozhodne nebude posledná.

Na Slovensku sa autistický lekár Shaun Murphy alias Dobrý doktor predstavil ešte na jeseň 2018 s prvou sériou. Vysielala ho menšia stanica Markízy – Doma a seriál dosiahol aj u nás rekordné hodnoty a patril k najsledovanejším programom sesterskej televízie. Aktuálne sa prvá séria reprízuje každý pracovný deň od 18:30. Po nej sa objaví vo vysielaní premiérová druhá a aj tretia séria. Najnovšia séria sa bude u nás vysielať len niekoľko týždňov po americkej premiére, čo nie je úplne bežné v našich končinách.

Tretia séria prekvapila nielen svojou ešte vyššou kvalitou, ale aj počtom epizód. Hlavný predstaviteľ Freddie Highmore, ktorý je aj producentom seriálu, si dal nekompromisnú podmienku, že ročne nakrúti len obmedzený počet epizód, konkrétne 18 na sériu. Avšak najnovšie pokračovanie sa dočká až dvadstiatich častí a rovno špeciálneho dvojitého finále.

Prvá časť sa bude vysielať už tento pondelok, druhá o týždeň neskôr. Tvorcovia si pripravili naozaj vybičovaný a tragický záver tretieho roku vysielania. Mesto zasiahne silné zemetrasenie, ktoré uväzní pacientov a personál v útrobách nemocnice a nie každý bude v bezpečí. Scenáristi naznačili, že najviac nahnuté to budú mať až tri postavy, pričom budú aj obete!

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #oseriáloch #The Good Doctor #Freddie Highmore