Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

Koronavírus zavrel ľudí doma! Tieto seriály vás zaručene pobavia v ťažkých časoch

Obavy zo šírenia koronavírusu so sebou priniesli aj výrazné bezpečnostné opatrenia zo strany štátu. Krajiny prechádzajú na krízový režim a civilisti musia zostať doma. Čo však robiť dlhé týždne doma? Predsa pozerať seriály!

21.03.2020 07:00
debata (1)

Mnohí sa vždy sťažovali, že nemajú čas čítať knihy, pozerať filmy a seriály. Teraz je ten správny čas dobehnúť zameškané, ale aj objaviť novinky, ktoré stoja za vašu pozornosť. Avšak seriálové klasiky nikdy neomrzia! Tu je zoznam seriálov, ktoré sa oplatí pozrieť si ich ešte raz!

1. Teória veľkého tresku

Bláznivá partička prinesie v ťažkých časoch potrebnú dávku humoru a dôvod poriadne sa odreagovať.

2. Young Sheldon

Spin-off o mladom Sheldonovi zažíva najlepšie časy. Tretia séria je vynikajúca! Oba seriály sú dostupné aj s českým dabingom na HBO GO.

3. Sex Education

Najnovší britský hit Netflixu láme rekordy v sledovanosti a najmä prináša fantastickú zábavu prostredníctvom priam dokonalého scenára. Treba vidieť!

4. Why Women Kill

Štýlová miniséria s kriminálnou zápletkou, ale s obrovským množstvom humoru! Skvele sa odreagujete a oddýchnete si.

5. Rozvod

Kto by nemilovala Sarah Jessicu Parker zo Sexu v meste? Jej najnovšia seriálová účasť s názvom Rozvod je lepšia zo série na sériu. A tri kompletné sezóny na pobavenie sú viac ako dosť.

© Autorské práva vyhradené

1 debata chyba
Viac na túto tému: #Teória veľkého tresku #Young Sheldon #oseriáloch #Sex Education #Divorce #Why Women Kill #koronavírus