Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

Toto musíte vidieť! Nepremeškajte jarnú dávku zahraničných seriálových hitov

Nielen slovenské seriály mieria v marci na televízne obrazovky. Diváci sa môžu tešiť aj na veľké zahraničné hity. Niektoré sa vrátia po roku, niektoré po dvoch. Tu sú naše tipy!

14.03.2020 07:00
westworld, dolores. Foto:
Marcu kraľuje návrat hitu Westworld a jeho tretej sérii.
debata (1)

1. Westworld – 3. séria

HBO pojme jar naozaj veľkolepo! Hra o tróny je síce minulosťou a zároveň otázkou ďalekej budúcnosti, to však neznamená, že nemá v zásobe poriadne hity. Po dvojročnej pauzy sa vracia skvelý Westworld s treťou sériou. Diváci sa dočkajú výrazných kreatívnych zmien, dej dá vo väčšej miere zbohom pohľadom do „zábavných parkov“ plných humanoidov, ale zameria sa na ich infiltráciu vo svete budúcnosti. Je to reakcia na rozporuplné reakcie na druhú sériu. Jediným negatívom tretej série sa javí počet epizód. Bude ich len osem, ostatné dve série mali desať. Nové diely sa objavia od 15. marca.

2. Roswell: New Mexico – 2. séria

Po roku sa fanúšikovia mimozemšťanov opäť pozrú do epicentra všetkých konšpirácií. Televízia The CW vracia do vysielania novú verziu kedysi kultového seriálu. Roswell: New Mexico ponúkne druhú sezónu, pričom tá tretia je už potvrdená. Tvorcovia sľubujú mnohé prekvapenia, dokonca sa v deji objaví herec z pôvodného seriálu.

3. Little Fires Everywhere

Streamovacia televízia Hulu má ambíciu priniesť naozaj údernú a ambicióznu novinku. Little Fires Everywhere je ďalšou knižnou adaptáciou a zaradí sa tak k úspešnému Príbehu služobníčky. V hlavnej úlohe novej minisérie sa objaví Reese Witherspoon a Kerry Washington. Novinka štartuje 18. marca.

© Autorské práva vyhradené

1 debata chyba
Viac na túto tému: #Westworld #oseriáloch #Roswell: New Mexico #Little Fires Everywhere