Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

Boj začína gradovať! Markíza ukazuje prvé zábery zo svojho nového seriálu

Prvé marcové dni prinesú na televízne obrazovky doslova seriálovú smršť. Najviac vytŕčajú nové lekárske seriály z dielne Markízy a Jojky. Podobné námety si idú poriadne po krku. Ktorá stanica si nakoniec pripíše víťazstvo?

19.02.2020 07:00
červené pásky, seriál červené pásky, Foto:
Novinka Červené pásky štartuje 3. marca na Markíze.
debata

V utorok 3. marca Markíza vyrukuje so seriálom Červené pásky, ktoré ukážu svet detí v nemocnici. Majú rôzne diagnózy, neraz ich život visí na vlásku. Avšak treba žiť ďalej, bojovať, užívať si každý deň, pretože nič netrvá večne. Seriál Červené pásky je nakrútený podľa katalánskeho originálu s názvom Polseres vermelles.

Sila priateľstva a zmysel pre humor im pomáha bojovať so svojimi vážnymi diagnózami. Diváci budú mať možnosť sledovať, ako si zvykajú na spoločný život v nemocnici, ako sa vyvíjajú ich charaktery aj vzťahy, no aj to, ako ich hospitalizácia mení životy ľudí okolo nich – ich rodičov, súrodencov, lekárov či priateľov.

Markíza proti Jojke tasí aj prvé upútavky, ktoré majú potenciálnych divákov chytiť za srdce a prilákať k obrazovkám a odvrátiť pozornosť od konkurenčnej Jenny. Tá ukáže dojemný príbeh 15-ročnej dievčiny, ktorej život naruby obráti zákerná choroba.

Podarí sa Markíze nadviazať na veľký úspech Sestričiek, ktoré minulú jeseň valcovali rebríčky sledovanosti? Novinku Červené pásky produkuje rovnaký tím ako Sestričky, dá sa teda očakávať, že diváci znova uvidia najvyššiu kvalitu. Pozrite si prvé zábery z nového seriálu v priložených videách!

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #oseriáloch #televízia Markíza #seriál Červené pásky