Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

Seriálová smršť sa začína hneď na začiatku 2020! Toto musíte vidieť v januári...

Televízie a streamovacie platformy nepoľavujú ani na začiatku nového roka. Diváci sa môžu tešiť na návrat obľúbených seriálov, ale aj jednej obrovskej lahôdky!

08.01.2020 07:00
debata

1. Star Trek: Picard

Jednoznačne najočakávanejším seriálom nielen prvého mesiaca roka 2020, ale aj najbližších mesiacov je návrat legendárneho kapitána Picarda. Streamovacia platforma sľúbila pred časom, že seriálový svet Star Treku dostane niečo veľkolepé a stalo sa. Medzičasom je už potvrdená aj druhá séria, pričom premiéra tej prvej je stanovená na 23. januára. Nikto neočakáva len úspech.

2. Chilling Adventures of Sabrina

Netflix po dlhšej odmlke vráti divákom aj čarodejnicu Sabrinu. Tretia séria sľubuje temnotu, ale aj povestný humor, skvelé herecké výkony a najmä príchod do pekla! Mladá čarodejnica sa nezľakne ani pána pekla, keď ju ženie láska a záchrana jej milovaného.

3. Sex Education

Nebol by to Netflix, keby neponúkol pestrú paletu seriálov. Po roku sa vracia aj britská bomba v podobne druhej série Sex Education. Keď seriál sa chystal k divákom, len málokto by čakal, že sa z neho stane taký obrovský hit. Stal sa dokonca jedným z najsledovanejších seriálov vôbec a preto nie je prekvapenie, že sa fanúšikovia znova vyberú na britský vidiek za obľúbenými postavami, ktoré prežívajú aj svoje sexuálne problémy.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #oseriáloch #Chilling Adventures of Sabrina #Sex Education #Star Trek: Picard