Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

Už o pár hodín to vypukne! Najväčšia udalosť od konca Hry o tróny prichádza

Netflix už v piatok, 20. decembra sprístupní nedočkavým divákom prvú sériu seriálu, o ktorom sa hovorí, že predčí aj neohroziteľnú Hru o tróny. The Witcher (Zaklínač) s ôsmimi epizódami sa predstavuje vo finálnom traileri, ktorý len potvrdzuje kvality veľkolepého spracovania knižnej ságy.

19.12.2019 07:00
henry cavill, zaklínač, the witcher, Foto:
Netflix sprístupní prvú sériu Zaklínača v piatok, 20. decembra.
debata (1)

Práve Zaklínač má obrovskú šancu vyplniť hluché miesto na trhu po skončenej Hre o tróny. Netflix opäť spraví dobre premyslený strategický krok, aby zo svojej novej vlajkovej lode spravil hit. Premiéru stanovil do času, keď už fanúšikovia krvavej ságy prahnú po niečom novom a navyše sa osmička epizód objaví pred Vianocami, čo je zárukou vysokej sledovanosti. Navyše už je potvrdená aj druhá séria pre rok 2021. Tvorcovia sa nechali počuť, že si vedia predstaviť až sedem sérií.

Nedávno zverejnený finálny trailer ešte viac potrhuje podobnosť s Hrou o tróny a pritom jasne ukazuje, že pôjde o niečo úplne odlišné, čo len burcuje zvedavosť. Každopádne prvá séria Zaklínača, podľa trailerov, vyzerá viac ako dobre. Je vidno, že na ničom nešetrilo. Tohtoročné seriálové Vianoce sa začínajú naozaj veľkolepo!

Pozrite aj ostatné trailery k prvej sérii nového seriálového hitu, ktorému sa nedá vyhnúť.

Trailer s českým dabingom

© Autorské práva vyhradené

1 debata chyba
Viac na túto tému: #netflix #zaklínač #oseriáloch #The Witcher