Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

Toto sú najočakávanejšie seriály tohto roka! Stihne to Pán prsteňov a nová Hra o tróny?

Produkcia seriálov je čoraz náročnejšia, nákladnejšia a tým pádom aj dlhšia. Televízia, najmä tie streamovacie, chcú prinášať prvotriednu kvalitu. A tá si vyžaduje čas. More času! A tým pádom aj poriadne rozostupy medzi sériami. Niektoré televízia, najmä s rozbehnutými seriálmi, to stíhajú. Pri tých nových je to otázne. Ktoré seriály sú najočakávanejšie v tomto roku?

15.01.2020 07:00
patrick stewart, picard, star trek picard, Foto:
Už koncom januára sa predstaví novinka Star Trek: Picard.
debata

1. Príbeh služobníčky – 4. séria

Desivé príbehy z Gileádu sú absolútnou stálicou a prinášajú prvotriednu kvalitu a dychberúce zápletky, ktoré vháňajú slzy do očí. Nie je prekvapením, že June bude s divákmi aj naďalej. Štvrtá séria sa v plnom prúde nakrúca a očakáva sa, že premiéru bude mať v apríli tohto roka.

2. Chilling Adventures of Sabrina – 3. séria

Táto hororovo-komediálna séria nikdy neomrzí. Prvé dve série priniesli, v drvivej väčšine, skvelé epizódy a chystá tretia a štvrtá séria nebude iná. Trojka by mala divákov vziať do samotného pekla, kde mladá čarodejnica bude bojovať so samotným temným pánom a pokúsi sa odvrátiť jeho plán ako sa vrátiť.

3. Star Trek: Picard – 1. séria

Už 23. januára sa skalným fanúšikom sci-fi splní obrovský sen. Vráti sa kapitán Picard! A bude to veľké. Trailer k novému seriálu vyzerá priam dokonale.

4. Star Trek: Discovery – 3. séria

Novou sezónou bude pokračovať aj príbeh lode Discovery. Druhá séria doslova obarila fanúšikov, tvorcovia sa odtrhli z reťaze a úplne zmenili pravidlá hry. Dej sa bude po novom odohrávať vo vzdialenej budúcnosti a rozviažu sa im tak ruky pri tvorbe nových príbehov. Doteraz sa snažili brať ohľad na ostatné Star Trek seriály. Teraz už nemusia.

5. Westworld – 3. séria

Zrejme na jar HBO vráti do vysielania, po dvojročnej pauze, svoj hit Westworld. Tentokrát, len osemdielna séria, sa dočká poriadne reštartu a trailer vyzerá sľubne.

6. Sex Education – 2. séria

Minuloročný britský hit spôsobil ošiaľ. Skvele vyskladaný seriál o tínedžeroch a ich rodičoch prináša skvelý humor. Druhá séria má premiéru na Netflixe už 17. januára.

7. Agents of S.H.I.E.L.D. – finálová 7. séria

Záverečná séria niekdajšieho hitu sa rozlúči s fanúšikmi naozaj veľkolepo. Tím čaká posledná misia s cieľom zachrániť náš svet. Do vysielania pôjde v lete 2020.

8. The Haunting of Hill House – 2. séria

Netflix naplno zabodoval aj s hororom. A znova prehodnotil svoje rozhodnutie a prinesie aj druhú sériu, hoci pôvodne malo ísť o jednorázovú záležitosť.

9. House of the Dragon – premiéra nového seriálu

Dostávame sa do neistoty. HBO oficiálne mlčí o možnom štarte dračieho spin-off seriálu. Okolo Hry o tróny bolo poriadne dusno posledné týždne. Nakoniec objednávku na nový seriál dostal House of the Dragon. Mnohí fanúšikovia dúfajú, že ho produkcia stihne pripraviť a dočkajú sa ho v závere 2020. Asi to bude len zbožné prianie.

10. Pán prsteňov – premiéra nového seriálu

Toto je najdrahší seriál v histórii televízie. Streamovacia služba Amazon zainvestovala neuveriteľnú miliardu dolárov. Isté sú dve série, predpoklad je minimálne päť. Nakrúca sa na Novom Zélande, ako pôvodné filmy. Dátum premiéry je neistý, podobne ako pri novom Game of Thrones spin-off. Produkcia je tak obrovská a náročná, že asi bude zázrak, ak sa fanúšikovia vráti do Stredozeme ešte koncom tohto roka.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Pán prsteňov #Westworld #Agents of S.H.I.E.L.D. #Príbeh služobníčky #oseriáloch #Star Trek: Discovery #Chilling Adventures of Sabrina #The Haunting of Hill House #Sex Education #Star Trek: Picard #House of the Dragon