Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

Milované seriálové klasiky, ktoré nesmú chýbať! Nevadí, že ste ich videli stokrát

Existujú seriály, ktoré jednoducho nikdy neomrzia a stali sa doslova kultom. Diváci ich milujú aj napriek tomu, že sa skončili. Počas rokov na nich prach nesadol. Vianoce sú ideálny čas vrátiť sa k srdcovkám.

26.12.2019 07:00
debata (4)

1. Ženy z rodu Gilmorovcov (Gilmore Girls)

Pred troma rokmi Netflix doprial divákom patričný koniec ich milovaného seriálu. Miniséria A Year in the Life síce ukončil pôvodný seriál, no vytvoril sa obrovský priestor pre nové pokračovanie zamerané na Rory. Odvtedy všetci fanúšikovia márne čakajú, kedy sa tento seriál vráti na obrazovky. Zatiaľ márne. To však nemení nič na tom, že stále je k dispozícii sedem sezón plus štvordielna miniséria.

2. The Vampire Diaries (Upírske denníky)

Upíri nikdy nevyjdu z módy. Upírske denníky svojho času boli obrovským hitom. Všetci so zatajeným dychom sledovali milostný trojuholník medzí upírskym bratmi Stefanom a Damonom Salvatorovcami a smrteľníčkou Elenou Gilbert. Seriál sa dočkal ôsmich sezón a dodnes ho milujú davy. Spin-off seriály, ktoré sa vysielali neskôr ako The Originals alebo najnovší počin Legacies nedosahujú kvalitou ani sledovanosťou pôvodný seriál.

3. The Big Bang Theory (Teória veľkého tresku)

Najdlhšie vysielaný sitkom sveta sa skončil iba v máji tohto roka, no stále si je ťažké zvyknúť, že sa už nevysiela. Dvanásť sezón plných humoru sa vrylo pod kožu miliónov fanúšikov.

4. Once Upon a Time (Kde bolo, tam bolo)

Rozprávkový seriál, ktorý svojho času bol doslova zjavením. Fanúšikovia dostali nový pohľad na obľúbené rozprávkové postavičky a ich príbehy. Tvorcom sa podaril vytvoriť ojedinelý seriál, v ktorom každý mal spojenie s tým druhým a vznikol nekonečný magický svet. Once Upon a Time sa dočkali siedmich sezón, hoci tá posledná už naozaj mlela z posledného.

5. Stargate: SG-1, Atlantis, Universe (Hviezdna brána)

Hviezdna brána je priekopníkom sci-fi žánru medzi seriálmi. Všetky tri seriály sú mimo obrazoviek už veľmi dlho, no stále sa tešia obrovskej priazni a reprízam v televízií. Preto návrat k niektorému z nich a „cestovaniu“ vesmírom nikdy neomrzí.

© Autorské práva vyhradené

4 debata chyba
Viac na túto tému: #Teória veľkého tresku #Once Upon a Time #THE VAMPIRE DIARIES (Upírske denníky) #GILMORE GIRLS: A YEAR IN THE LIFE #STARGATE SG-1 (Hviezdna brána)