Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

Aj my vieme robiť dobré seriály! Tieto určite stoja za vašu pozornosť

Postupne sa menia pomery aj u nás a prestáva platiť, že slovenské, prípadne česko-slovenské seriály sú menej kvalitné. A navyše si ich môžte pozrieť kedykoľvek chcete z archívu.

25.12.2019 07:00
táňa pauhofová, bez vedomia, Foto:
Hlavnú úlohu v novom seriáli z produkcie HBO stvárňuje Táňa Pauhofová.
debata (3)

1. Bez vedomia – HBO

Udalosťou tohto roka bolo uvedenie nového česko-slovenského seriálu z dielne HBO. Bez vedomia ukazuje posledné hodiny komunizmu u nás a nebezpečnú špionážnu hru, do ktorej sa mnohí nechtiac zapletú. Šesťdielna miniséria je celá dostupná na HBO GO a určite sa oplatí sadnúť si na pár hodín k televízoru.

2. Za sklom – JOJ

Na jeseň tohto roka televízia JOJ uviedla dlhoočakávanú tretiu a finálovú sériu svojej prestížnej kriminálky. Tvorcovia poriadne pritvrdili a hra na fikciu sa skončila. Dej inšpirovaný aj vraždou novinára a jeho snúbenicu priniesol priam ľadovú sprchu pre každého diváka. Všetky epizódy sú dostupné v archíve Jojky.

3. Sestričky – Markíza

Lekárska dráma, ktorá očarilo moderným vizuálom, dobrým scenárom a kvalitným obsadením. Slováci Sestričky jednoducho milujú, čoho dôkazom je stúpajúca sledovanosť druhej série. Tretia séria sa dostane na obrazovky v roku 2020.

© Autorské práva vyhradené

3 debata chyba
Viac na túto tému: #televízia JOJ #HBO #HBO Europe #Za sklom #oseriáloch #televízia Markíza #seriál Sestričky #Bez vedomia