Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

Nepredstaviteľné! Blíži sa koniec najúspešnejšieho kresleného seriálu sveta?

Niektoré seriály sú s divákmi tak dlho, že sa stali prirodzenou súčasťou ich životov a vlastne si ani neuvedomuje, že by sa jedného dňa mohli skončiť. Lenže všetko má svoj koniec.

02.12.2019 07:00
simpsonovci, the simpsons, Foto:
Nešťastné vyjadrenie o konci spôsobilo nechcený rozruch.
debata (7)

To sa týka aj kultových Simpsonovcov, ktorí majú aktuálne na konte neuveriteľných 31 sezón. Asi len málokto si vie predstaviť ten moment, že by televízia FOX ukončila výrobu. A predsa pred pár dňami svet obletela nečakaná správa o tom, že by najúspešnejší a najdlhšie vysielaný animovaný seriál v histórii televíznej zábavy mal dostať k svojmu záveru.

O to viac táto správa zalomcovala fanúšikmi seriálu, keďže ju vyslovil človek, ktorý mu je veľmi blízky. Ide o skladateľa Dannyho Elfmana, ktorý stvoril zvučku seriálu, ale je zodpovedný za všetkou hudbou, ktorá sa objavuje. Ten v nedávnom interview to odpovedal na priamu otázku o budúcnosti Simpsonovcov veľmi jasne – „z toho, čo som počul, tak seriál bude končiť. Aktuálna sezóna bude zrejme posledná“.

Zaujímavo sa vyjadril aj o úvodnej znelke, ktorú pre seriál zložil. Ten štartoval v roku 1989. Dodnes je prekvapený, aký obrovský úspech Simpsonovci dosiahli, podľa jeho slov ho nikdy nečakal, práve preto zložil bláznivú znelku, lebo očakával, že si ju nikto nevypočuje. Stal sa presný opak a dnes zvučka rovnako aj príbehy žltej rodiny sa stala neodmysliteľnou súčasťou miliónov fanúšikov po celom svete.

Náznak, že by bláznivá rodinka mohla povedať svoj finálny príbeh spôsobila ošiaľ. Televízia FOX musela veľmi rýchlo uhasiť tento mediálny požiar. Fanúšikovia môžu byť pokojní. Simpsonovci rozhodne neskončia aktuálnou sériou. Pripravuje sa aj 32. séria a podľa tvorcov, rozhodne, nebude posledná.

Sledovanosť seriálu je stále nadpriemerná a priam neotrasiteľná a televízia doslova ryžuje zlato vďaka Simpsonovcom. Seriál sa vysiela po celom svete, len predaj vysielacích práv je zlatou baňou, k tomu treba pripočítať práva pre streamovacie služby.

© Autorské práva vyhradené

7 debata chyba
Viac na túto tému: #Simpsonovci #oseriáloch