Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

Dočkáte sa! Malé stanice Jojky prinesú seriály, ktoré zbožňujete. A nielen to...

Televízia JOJ okrem hlavnej stanice ponúkne zaujímavú alternatívu pre divákov aj na svojich menších staniciach Plus a WAU. Tu dostanú značný priestor akvizičné seriály a filmy, ktoré sa na Jojke nemajú šancu presadiť.

06.12.2019 07:00
911, seriál 911, Foto:
Diváci sa môžu v roku 2020 tešiť na tretiu sériu hitu 9-1-1.
debata (10)

Pred časom prešla televízia Plus kreatívnou premenou a viac sa zameriava na filmovú tvorbu, na WAU nájdu diváci viac zahraničných seriálov a reality šou. Narozdiel od konkurečných staníc Doma a Dajto chce Joj Group zotierať striktné rozdelenie na mužskú a ženskú televíziu.

Televízia PLUS. Foto: TV JOJ
joj plus, plus, pluska, plus tv, televízia plus, Televízia PLUS.

Pluska

V roku 2020 sa diváci môžu na filmovej Pluske tešiť na na skutočný príbeh Únos Eichmanna, komédiu Stevena Soderbergha Logan Lucky, Marvelovku Logan: Wolverine, pokračovanie kultového sci-filmu Votrelec: Covenant, akčný film Prianie smrti s Bruceom Willisom, či najnovší prípad Oddelenia Q – Zložka 64. Čerešničkou na torte budú premiéry trojice Oscarových filmov: Podoba vody, Tri billboardy kúsok za Ebbingom a Ja, Tonya.

Fanúšikovia veľkých talentových show sa zas môžu tešiť na dve novinky. Na špeciálny spin-off formátu Got Talent – Amerika má talent: Najlepší z najlepších, v ktorom sa tie najväčšie talenty z amerického Talentu postavia proti najväčším objavom zahraničných odnoží formátu Got Talent.

Ďalšou novinkou je The World's Best: Najväčšie talenty sveta, v ktorej vystúpenia unikátnych umelcov a účinkujúcich z celého sveta zhodnotí trojčlenná porota (Drew Barrymore, Faith Hill a RuPaul), ale aj medzinárodný panel, vyskladaný z 50 odborníkov z rôznych oblastí showbiznisu.

Televízia WAU. Foto: TV JOJ
wau, tv wau, televízia wau, Televízia WAU.

WAU

Určite poteší seriálových fanúšikov správa, že sa čoskoro vráti obľúbený akčný seriál 9–1–1, ktorý ako jeden z mála zabodoval priamo na Jojke. V lete sa na hlavnom kanáli vysielala druhá séria, ktorá patrila k najsledovanejším programom. Aktuálne sa v USA vysiela už tretia séria, pripravuje sa spin-off seriál. Na rok 2020 je v pláne vysielať najnovšiu sezónu.

Pripravené sú nové série populárnych seriálov 9–1–1, Hawaii 5–0, Spravodlivosť v krvi a Doktori (The Resident), ale aj úplné novinky. Napríklad kriminálnu drámu FBI a jej spin-off FBI: Najhľadanejší zločinci, dobrodružný seriál Krv a poklad, či krimi seriál Dr. Harrow, ktorý sleduje príbeh súdneho patológa odmietajúceho rešpektovať autority. Diváci sa môžu tešiť aj na medicínsky seriál Pure Genius z prostredia špičkovej nemocnice, vojenskú drámu Za vlasť či komediálnu drámu BH90210.

© Autorské práva vyhradené

10 debata chyba
Viac na túto tému: #televízia JOJ #Plus #WAU #oseriáloch