Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

Jedenkrát upírom, navždy upírom! Obľúbený herec sa vracia na obrazovky

Seriál Upírske denníky (The Vampire Diaries) bol v čase svojej najväčšej slávy absolútnym hitom a dodnes je fenoménom, ktorý láka milióny divákov aj v reprízach. Veľký úspech seriál zaznamenal aj na Slovensku.

04.12.2019 07:00
v wars, v-wars, ian somerhalder, Foto:
Herec Ian Somerhalder (vľavo) sa po troch rokoch vracia na obrazovky.
debata

Z hlavného tria hercov – Nina Dobrev, Paul Wesley, Ian Somerhalder – spravil svetové megahviezdy, na obrazovkách sa udržal osem rokov. To aj napriek tomu, že na konci šestky príbeh opustila Nina Dobrev. Upírske denníky to dokázali potiahnuť bez nej ďalšie dva roky. Sledovanosť síce išla dole, fanúšikovská základňa zostávala pevná. Po poslednej klapke sa ústredné postavy začali venovať iným projektom, s výnimkou Iana Somerhaldera.

Ten sa stiahol a venoval sa rodine. Po troch sa situácia mení a obľúbený herec hlási návrat vo veľkom štýle. Prijal ponuku Netflixu a stal sa hlavnou postavou v novinke V-Wars, ktorá bude plná upírov. Somerhalder sa vracia k postave, ktorá ho preslávila. Nový seriál však ukáže svet, ktorý bude úplne iný a mýtické postavy budú záležitosťou modernej doby. Z ľudí sa stanú krvilačné beštie po napadnutí tajomného vírusu a svet bude stáť pred novou vojnou. Na našej planéte môže byť len jeden dominantný druh.

V-Wars budú dostupné od 5. decembra.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #netflix #Ian Somerhalder #Upírske denníky #THE VAMPIRE DIARIES (Upírske denníky) #oseriáloch #V Wars